Cartri Titan Alpha 2022
  • Cartri Titan Alpha 2022
  • Cartri Titan Alpha 2022

Cartri Titan Alpha 2022

PVP: € 240,00
€ 204,95
-15% Cartri
Cartri Tittan Alpha 2022 padel racket | Verbeter je techniek met dit Cartri padel racket voor dames, een controlemodel waarmee je de bal gemakkelijk kunt sturen en trillingen kunt elimineren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Cartri Tittan Alpha Turquoise en Pink

Als je vastbesloten bent om van racket te wisselen, presenteren we je het zwarte, turquoise en roze padel racket Tittan Alpha uit de Cartri Padel 2022-catalogus. Het is een racket met een brede sweet spot, omdat het is ontworpen in een ronde mal met balans dicht bij de hand, wat zorgt voor geweldige controle en waarmee je de bal gemakkelijk terug kunt brengen naar het veld van de tegenstander.

Je zult merken dat hij heel gemakkelijk te hanteren is dankzij het lichtere gewicht, dus het is een geschikt model voor zowel jongens als meisjes. Bovendien is er koolstof in het frame gebruikt, dus de structuur is zeer solide, terwijl de gezichten glasvezel bevatten samen met zacht EVA-schuim aan de binnenkant om een zachtere aanraking te garanderen.

Cartri Titan Alpha in turkoois en roze, kenmerken

  • De Cartri Titan Alpha 2022 heeft een vrij laag gewicht, dus hij is beheersbaar.
  • Er is gebruik gemaakt van koolstof om een resistente structuur te verkrijgen.
  • Eva zachte rubberen binnenkant om een hit te bereiken zonder trillingen en te spelen zonder ongemak.
  • Ronde mal met lage balans voor meer controle.
  • Vliegtuigen met glasvezel, die een snelle aanpassing van de atleet genereert.
  • Uitstekende baloutput, die je helpt bij het verdedigen.
  • Het zal al je fouten vergeven omdat het een controlepadel is.
  • Collectie rackets voor dames Cartri Padel 2022.

Voor wie is het? Voor alle spelers die regelmatig strijden en al een gemiddeld niveau hebben en een racket nodig hebben dat zich snel aanpast, licht en comfortabel is om te genieten van meer sensaties bij het slaan en geweldige controle over de bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat er bij de constructie gebruik is gemaakt van flexibele materialen, is er makkelijker mee te spelen. Je zult ook dol zijn op het zwarte ontwerp met een turquoise logo en enkele roze details op de vliegtuigen.

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek de nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten