Cartri-vulkaan Teide 2022
  • Cartri-vulkaan Teide 2022
  • Cartri-vulkaan Teide 2022

Cartri-vulkaan Teide 2022

PVP: € 459,00
€ 379,95
-18% Cartri
Vulkaan Teide de Cartri padel tennisracket | Koop de nieuwe Volcano Teide van de firma Cartri, gemaakt met de nieuwste generatie carbon, perfecte balans in al je games
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Cartri-vulkaan Teide

We presenteren de nieuwste Cartri Padel 2022-collectie met modellen die net zo indrukwekkend zijn als het nieuwe Volcano Teide padel racket in zwart en blauw. Op het eerste gezicht valt het op door zijn ontwerp, maar op de baan zul je genieten van de beste balans tussen kracht en controle, omdat het is ontwikkeld voor zijn traanvorm en medium balans.

Carbon en kevlar van de laatste generatie zijn gebruikt voor de constructie in het buisvormige gebied en 12k-stof op de gezichten, zodat u verzekerd bent van optimale duurzaamheid. Het bevat ook een anti-vibratiesysteem en zacht eva-rubber voor een minder schadelijk spel. Bovendien zal de ruwheid van de gezichten je helpen om meer effect aan je opnamen te geven.

Cartri vulkaan Teide in zwart en blauw, kenmerken

  • De Cartri-vulkaan Teide 2022 is gebalanceerd in zowel kracht als controle.
  • Tubular die koolstof combineert met kevlar.
  • Uitzonderlijke aanraking met de EVA-rubberen kern, voor een zachtere slag.
  • Ruw gestructureerd oppervlak dat de effecten zal helpen verbeteren.
  • 16k stofoppervlak voor meer stijfheid en een droger gevoel.
  • Het nieuwe "progressive holes"-boorsysteem vermindert trillingen en genereert een comfortabelere slag.
  • Nieuwe collectie geavanceerde Cartri Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een goed gecompenseerd padel racket om hun beste foto's te kunnen maken vanaf elk deel van het veld en het punt te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want als je het in je handen hebt, zul je vanaf het eerste moment genieten van de beste sensaties. Het heeft ook een zwart ontwerp, met een blauw hartgebied en frame, evenals enkele kleine oranje details die het buitengewoon mooi maken.

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek zijn nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten