Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 St
  • Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 St

Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 St

PVP: € 170,00
€ 134,95
-21% Wilson Padel
Ballenbak voor padel Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 | Ervaar de maximale speelbaarheid met de Wilson X3 Speed Padelballen in een doos van 72 stuks. Verbeter je prestaties op de baan! Wacht niet langer en voel het verschil!

Wilson X3 Speed Padel ballen 24 padelballen x 3

Ervaar het maximale gevoel en een betrouwbare consistentie met de Padelballen X3 Speed van Wilson in een doos van 24 x 3. Deze ballen zijn ontworpen met de perfecte combinatie van speelbaarheid en consistentie, waardoor ze ideaal zijn voor de snelste padelbanen.

Geniet van een eersteklas geweven vilt en een stevige kern die een energieke respons en een superieure sensatie bij elke slag biedt. Bovendien vermindert de milieuvriendelijke verpakking het plastic afval van de dop met de helft, wat het engagement van Wilson voor het milieu laat zien. De doos bevat 24 kokers, elk met 3 ballen, voor een totaal van 72 ballen.

Kenmerken Padelballen Wilson X3 Speed 24 x 3 stucks Balls Box

  • Hoogwaardige padelballen.
  • Geoptimaliseerd voor snelle padelbanen.
  • Eersteklas geweven vilt voor extra duurzaamheid.
  • Sterke kern die een energieke respons in het spel biedt.
  • Onderdeel van de Wilson 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit product is ontworpen voor padelspelers die op zoek zijn naar hoogwaardige ballen voor wedstrijden op snelle banen. Of je nu een recreatieve speler of een professionele concurrent bent, deze ballen zullen je ervaring op de baan verbeteren.

Waarom zul je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Wilson X3 Speed Padelballen omdat ze uitstekend speelbaar zijn en consistente prestaties bieden bij elke slag. Bovendien draag je met de keuze voor deze doos met 72 ballen bij aan het verminderen van de milieu-impact dankzij de milieuvriendelijke verpakking van Wilson.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson is een toonaangevend merk in de padel- en tennisindustrie, met een rijke geschiedenis van het produceren van hoogwaardige producten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en prestaties komt tot uiting in elk van hun producten. Wacht niet langer en voel het verschil!

Met een benijdenswaardige reputatie en een rijke geschiedenis blijft Wilson een leider in de wereld van padel, en ze bieden producten die het toppunt zijn van uitmuntendheid en innovatie. Ontdek het verschil dat een Wilson kan maken in jouw spel!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten