lade Pelotas Head CS 36 x 4
  • lade Pelotas Head CS 36 x 4

lade Pelotas Head CS 36 x 4

PVP: € 200,00
€ 144,95
-28% Head Padel
Ladekop CS 36 x 4 padel Balls | Bereid de wedstrijd voor met de nieuwe Head Cs-ballendoos die wordt geleverd met 36 blikken van 4 eenheden met ballen van de beste kwaliteit om je wedstrijden te spelen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Lade padel Balls Head CS 36 boten x 4 eenheden

Bekijk de catalogus met ballen die we beschikbaar hebben in onze online padelwinkel. Ontdek de Head Cs padelballenbox waarin 36 x 4 eenheden worden geleverd met in totaal 144 ballen die zijn ontworpen met technische en hoogwaardige materialen, zodat je de beste prestaties op het veld kunt geven.

Dit balmodel is een van de meest resistente van het bedrijf, dus u hoeft niet steeds geld uit te geven aan het kopen van nieuwe ballen, omdat ze een grote weerstand bieden bij gebruik. Het is bedoeld voor clubs, monitoren of professionele spelers die op zoek zijn naar een kwaliteitsbal.

lade Head CS 36 x 4, kenmerken

  • De Head CS 36 x 4 lade wordt geleverd met in totaal 144 ballen om mee te spelen.
  • Ze zijn ontworpen in geel met het detail van het Head-logo in zwart.
  • Lange levensduur dankzij de materialen die bij de vervaardiging zijn gebruikt.
  • Ze bieden veel power en een uitstekende veerkracht dankzij het gebruik van rubber.
  • Ze kunnen ook worden gebruikt om te tennissen.
  • Head 2022 accessoires catalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan die spelers die ballen willen hebben die zeer resistent en duurzaam zijn, zodat ze ze niet voortdurend hoeven te vervangen vanwege hun lage kwaliteit. Het kan ook worden gebruikt door tennissers vanwege de druk en eigenschappen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat een groot aantal ballen van de beste kwaliteit afkomstig zijn van de firma Head, die je zullen helpen om je best te doen op het veld dankzij het feit dat ze een grote kracht en een ongelooflijke bounce bieden.

Lees meer over het merk HEAD

Ontdek de complete Head Padel-collectie met een verscheidenheid aan padel rackets die het meest veeleisende publiek zullen bekoren. Elk seizoen bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen en grondstoffen om producten met hoge concurrentie voor alle gebruikers te bereiken.

Bovendien spelen en winnen professionele spelers van het formaat van Sanyo Gutierrez of Arturo Coelho al hun wedstrijden uitgerust met het merk. Zo vertegenwoordigen ze het op alle circuits van de World Padel Tour.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten