Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padelrugzak Wilson Junior rood
  • Padelrugzak Wilson Junior rood
  • Padelrugzak Wilson Junior rood

Padelrugzak Wilson Junior rood

PVP: € 40,00
€ 34,95
-13% Wilson Padel
Grote padelrugzak Wilson Junior rood | Neem alles mee wat je nodig hebt met deze rugzak ontworpen door Wilson Junior in rood, een tas om het padelracket, kleding en accessoires in op te bergen

Padelrugzak Wilson Junior rood

Neem al je uitrusting comfortabel mee naar de wedstrijden met de nieuwe collecties rugzakken en padel racketassen van je favoriete merken. Een daarvan is de firma Wilson die de Junior-rugzak brengt die is ontworpen om je materiaal zoals padel rackets of kleding op een ordelijke manier op te bergen.

Voor de fabricage is polyesterweefsel gebruikt, waardoor het meer weerstand heeft, zodat je er lang mee kunt spelen. Het heeft ook ruimte om twee rackets op te bergen in het aparte vak en kleding of schoenen in het Headvak.

Wilson Junior rugzak in rood, kenmerken

  • De Wilson Junior rugzak is verkrijgbaar in meer kleuren om uit te kiezen.
  • Mogelijkheid om twee rackets op te bergen in zijn aparte zak.
  • Groot Headvak om je kleding en ander materiaal in op te bergen.
  • Het is gemaakt met polyester voor een grote duurzaamheid.
  • U kunt de handgrepen naar wens aanpassen voor meer comfort.
  • Vind het in de nieuwe Wilson 2023 rugzakcollectie.

Voor wie is het? Het zal ongetwijfeld perfect zijn voor mensen die normaal gesproken niet veel materiaal meenemen naar wedstrijden, dat wil zeggen alleen het essentiële, want dankzij de twee vakken kun je al je materiaal georganiseerd en beschermd meenemen. verzeker u dat het uw favoriet zal worden!

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het ook leuk vinden dankzij het grijze ontwerp met rode en blauwe details, een combinatie die je samen met je sportkleding kunt dragen om goed gekleed en uitgerust voor al je wedstrijden te gaan.Wacht niet tot het op is!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten