Pack 3 Wilson Performance Padel 3x3 Stucks
  • Pack 3 Wilson Performance Padel 3x3 Stucks

Pack 3 Wilson Performance Padel 3x3 Stucks

PVP: € 18,00
€ 13,95
-23% Wilson Padel
3 Wilson Performance Padel padelballen | Voorkom dat je steeds de ballen moet verwisselen met de nieuwe verpakking van drie blikken van het merk Wilson waarmee je lang kunt spelen

Pack 3 blikjes Wilson Performance Padel padelballen

Vermijd het voortdurend kopen van ballen met de nieuwe verpakking van drie blikken ballen van het merk Wilson die nu verkrijgbaar is in onze online padelwinkel. Ontdek het Performance Padel-model dat een zeer snelle boot biedt voor ongelooflijke sensaties op de baan.

In het ontwerp is het dura-weave vilt gebruikt, wat niet alleen voor een grote snelheid zorgt, maar ook helpt om een langere levensduur tegen slijtage te bieden. Bovendien kunt u dankzij het ecologische deksel overtollig plastic verminderen.

Pak 3 blikken ballen Wilson Performance Padel, kenmerken

  • De nieuwe verpakking van 3 blikken bevat 9 hoogwaardige ballen.
  • Ze bieden een snelle boot voor ongelooflijke sensaties.
  • Ecologische stop die overtollig plastic afval helpt voorkomen.
  • Ze zijn ontworpen met dura-weave vilt dat een grote duurzaamheid biedt.
  • Voor het ontwerp is de gele kleur gebruikt met het logo in zwart en rood.
  • Wilson 2023 padel-accessoires catalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die meerdere keren spelen en niet constant van bal willen wisselen, want in dit pakket van drie blikken heb je in totaal negen ballen om mee te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er zeer resistente materialen zijn gebruikt voor de vervaardiging ervan, die slijtage helpen voorkomen om te voorkomen dat ze voortdurend moeten worden vervangen.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten