Pascal Box 4B
  • Pascal Box 4B
  • Pascal Box 4B
  • Pascal Box 4B

Pascal Box 4B

PVP: € 69,95
€ 62,95
-11% Bullpadel
Onder druk voor padel en tennisballen Pascal Box | Houd de ballen in goede conditie met de 4-delige Pascal Box pressurizer, een bus die de druk herstelt en de levensduur van de padelballen verlengt
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pascal Box, padelbal drukregelaar 4 stuks

Verleng de levensduur van padel of tennisballen met de nieuwe Pascal Box 4B drukregelbus. Het is de best verkochte drukregelaar op de markt en nu is hij terug met een capaciteit voor maximaal 4 ballen. Dus na het spelen van verschillende games hoef je alleen maar de ballen in de pot te laden en hun oorspronkelijke druk te herstellen, zodat je ze niet hoeft weg te gooien.

Het is heel gemakkelijk in gebruik, je hoeft alleen maar de balletjes in de Pascal Box te doen en de deksel goed te sluiten. Dan hoef je alleen maar de pomp te gebruiken om de lucht op het gewenste niveau te brengen en te wachten tot de ballen hun druk hebben hersteld. Ten slotte is het vervaardigd met hoogwaardige materialen om bij elk gebruik fantastische prestaties te garanderen.

Pascal Box 4 ball pressure recovery canister, karakteristieken

  • Capaciteit voor maximaal 4 ballen in de Pascal Box 4B drukregelbus.
  • Reservoir met hoge weerstand, precisiemanometer, universeel opblaasventiel en veiligheidsventiel.
  • Inclusief opblaaspomp.
  • Compact en solide ontwerp voor een goede weerstand.
  • Uit ervaring weten we dat ballen tot vijf keer langer meegaan dan normaal.
  • Druklader geldig voor padel-, tennis- of frontenisballen.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers, padel-clubs of instructeurs die hun padel-ballen in goede staat willen houden en zo hun prestaties willen verlengen naarmate de wedstrijden vorderen, aangezien de Pascal Box de initiële druk herstelt om van een perfect spel te genieten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een investering op korte termijn is, aangezien u in de loop van de weken geld bespaart bij het kopen van ballen om padel te spelen. Het bevat ook alle accessoires die je nodig hebt om op te blazen, evenals een manometer om de optimale druk te zien.

Lees meer over de PASCALBOX

Als je een padelprofessional bent, dus als club of instructeur, weet je hoe belangrijk het is om altijd met de ballen in perfecte staat en met optimale druk te spelen. De kar voor professionals is ontwikkeld om de druk te belasten en altijd een perfecte bounce te hebben.

Ontdek wat deze pressurizer voor jou kan betekenen en train altijd op het beste niveau. Het is geldig voor zowel tennis- als padelballen en afhankelijk van de omgevingstemperatuur of de ondergrond waarop je speelt, kun je beslissen welke druk je wilt.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten