Bullpadel FIP Next Ball Lade
  • Bullpadel FIP Next Ball Lade

Bullpadel FIP Next Ball Lade

PVP: € 100,00
€ 99,95
-1% Bullpadel
Ballenbak voor padel Bullpadel FIP Next 24 x 3 | Dynamischer spel dankzij deze doos Bullpadel-ballen, de officiële van de International Padel Federation die je voor de beste prijs kunt krijgen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel FIP Volgende ballen 24 boten x 3 eenheden

Voorkom dat de bal halverwege de wedstrijd moet worden gewisseld met de FIP Next 24 blikjes x 3 ballenbak van Bullpadel, een van de voorkeursmodellen vanwege zijn uitstekende prestaties en prijs, omdat ze een redelijk snel en dynamisch spel bieden zonder al te gezichten te zijn. Ze worden ook gebruikt voor zowel training als competitie.

De Next-lade bevat in totaal 72 ballen, allemaal goed opgeborgen in 24 hermetisch afgesloten potten om voldoende druk te behouden. Voor de vervaardiging is hoogwaardig natuurlijk vilt en het meest resistente rubber gebruikt, wat zorgt voor geweldige prestaties en duurzaamheid.

Bullpadel FIP Volgende vak, kenmerken

  • Met de Bullpadel FIP Next 24 x 3 unit lade heb je in totaal 72 units.
  • Officiële bal van de International Padel Federation.
  • Ze zijn geel en dragen het logo van het bedrijf.
  • Bijna perfecte vlucht, met nauwelijks trillingen.
  • Het behoudt de druk en zijn kwaliteiten voor een langere tijd.
  • Catalogus van ballen voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die padelballen willen hebben die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en ook voor een goede prijs, aangezien de nieuwe FIP Next een perfecte vlucht en stuitering garandeert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het dankzij het nieuwe vilt een betere respons biedt bij het slaan of raken van de baan. Bovendien garandeert het gele ontwerp een goede zichtbaarheid op elke binnen- of buitenbaan.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten