Vibora Russel Classic fiber 2024
  • Vibora Russel Classic fiber 2024
  • Vibora Russel Classic fiber 2024

Vibora Russel Classic fiber 2024

PVP: € 110,00
€ 109,95
-1% Vibora
Vibora Russel Classic Fiber A000449 | Breng je spel naar nieuwe horizonten met het Vibora Russel Classic Fiber padel racket, perfect voor beginners. Licht en krachtig, ontdek de speelbaarheid die het biedt!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Belcher Classic fiber padelracket

Ontdek de nieuwe Vibora Russel Classic Fiber 2024, het ideale padel racket voor diegenen die hun eerste stappen zetten in deze opwindende sport. Met een ontwerp gericht op comfort en prestatie, zorgt dit racket voor een snelle en efficiënte aanpassing aan het spel, met een perfecte balans tussen kracht en controle.

De Vibora Russel Classic Fiber 2024 onderscheidt zich door zijn constructie van glasvezel en gelamineerd zacht EVA-schuim, kenmerken die ongeëvenaarde hanteerbaarheid bieden. De zachte aanraking en evenwicht zorgen ervoor dat elke wedstrijd een nieuwe kans is om te verbeteren en te genieten.

Kenmerken van het Vibora Russel Classic Fiber 2024 padel racket

  • Ideaal voor spelers die hun spel willen verbeteren.
  • Hybride ontwerp met traanvorm en medium balans.
  • Constructie van glasvezel voor een niet-technische speelervaring.
  • Zachte en comfortabele aanraking dankzij het zachte EVA-schuim.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een optimale speelervaring garanderen.
  • Onderdeel van de Vibora racketcollectie van 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het Vibora Russel Classic Fiber racket is perfect voor beginnende spelers en degenen die recreatief padel spelen. Als je op zoek bent naar een racket dat je helpt de bal te controleren en moeiteloos terug te spelen naar de tegenstander, waardoor je bij elk spel verbetert, dan is dit jouw ideale partner op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Vibora Russel Classic Fiber 2024 vanwege zijn nieuwe lichte constructie, die de hantering vergemakkelijkt en vermoeidheid tijdens het spel vermindert. Bovendien maakt het aantrekkelijke ontwerp in zwart met oranje accenten het opvallend op de baan, waardoor het niet alleen een speelgereedschap is, maar ook een stijlvol accessoire.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora Padel is sinds het begin een referentie geweest voor innovatie en design van padel rackets. Hun toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering heeft hen in staat gesteld producten te bieden die perfect voldoen aan de behoeften van de spelers, technologie en traditie combineren om uitmuntendheid in elke slag te bereiken.

De geschiedenis van Vibora in de wereld van padel is een mix van passie en toewijding, met het creëren van rackets die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de spelers maar deze overtreffen, en hen helpen hun spel naar nieuwe niveaus te tillen. De Russel Classic Fiber 2024 is een duidelijk voorbeeld van hun vakmanschap en innovatieve visie.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten