Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padelballen Vibora V-Pro 3 Stuks
  • Padelballen Vibora V-Pro 3 Stuks

Padelballen Vibora V-Pro 3 Stuks

PVP: € 7,50
€ 5,95
-21% Vibora
Blik van drie Vibora V-Pro Ballen | Krijg ongelooflijke sensaties tijdens het spelen met de nieuwe Víbora-merk V-pro-ballen die zijn ontworpen om grote snelheid te bieden

Padelballen Vibora V-Pro

Geniet terwijl je speelt van de nieuwe collectie accessoires die we al beschikbaar hebben in onze winkel waar je accessoires kunt kiezen voor je racket of balblik. Een daarvan is de nieuwe V-pro van het merk Víbora, een model dat je ongelooflijke sensaties zal bezorgen.

Bij het ontwerp zijn materialen gebruikt die een grote weerstand bieden om te voorkomen dat ze door gebruik in korte tijd aan kwaliteit inboeten en continu moeten wisselen. Ze zorgen ook voor een grote snelheid en een goede rebound, zodat niets je tegenhoudt op de baan.

Vibora V-pro ballenboot, kenmerken

  • De Vibor-a ball canister is ideaal voor het spelen van padel tennis
  • Ze bieden een geweldige speelduur zodat je er lang mee kunt spelen.
  • Het geeft je een geweldige snelheid op de baan.
  • Boot met drie eenheden.
  • Ze zijn ontworpen in geel met het logo in zwart.
  • Het behoort tot de catalogus van Vibor-a 2023 padelballen.

Voor wie is het? Het is perfect om zowel tijdens wedstrijden als tijdens trainingen te gebruiken, omdat ze een grote snelheid bieden, wat je ongelooflijke sensaties geeft tijdens het spelen. Bovendien passen ze zich dankzij hun materialen aan elk type circuit aan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn ontworpen met zeer resistente materialen om slijtage te voorkomen en je er daarom lang mee kunt spelen. Ze houden ook lang de druk vast, zodat ze de veerkracht niet verliezen.

Ontdek meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met een erkend prestige binnen padel. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van Jacobo Blanco of Belén Montes zijn uitgerust.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padelrackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties te bieden tijdens het spel.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten