Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Bamboo Liquid Edition 2023
  • Vibora Bamboo Liquid Edition 2023
  • Vibora Bamboo Liquid Edition 2023
  • Vibora Bamboo Liquid Edition 2023

Vibora Bamboo Liquid Edition 2023

PVP: € 340,00
€ 305,95
-11% Vibora
Vibora Bamboo Liquid Edition 2023 padel racket | Plaats de bal met gemak met dit geavanceerde Vibora-racket, een model met een brede sweetspot dat ook een ruw oppervlak biedt om de effecten te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Bamboe Liquid Editie padel racket

We analyseren alle details van de nieuwe catalogus met padelproducten die Vibora 2023 heeft ontwikkeld.Ontdek de nieuwe editie van het Bamboo Liquid Edition padel racket in groen, ontworpen in een ronde vorm en met een lage balans. Op deze manier wordt een breed slagoppervlak bereikt waarmee het al onze fouten zal vergeven.

Dankzij de carbon constructie genereert het een stevigere structuur waarmee je de bal hard kunt raken. Je zult ook genieten van een comfortabelere aanraking omdat er aan de binnenkant zacht eva-rubber is gebruikt. Het heeft ook een zandachtige ruwheid, waarmee je betere effecten kunt printen en het hartontwerp elimineert trillingen.

Vibor-a Bamboo Liquid in groen, kenmerken

  • Brede sweetspot van de Vibora Bamboo Liquid Edition 2023 die je fouten zal vergeven.
  • Voelt heel lief aan dankzij de zachte kern van eva-rubber.
  • Solide en stabiele structuur dankzij de gebruikte koolstof en 12k-stof.
  • Superieure circuitprestaties met liquid tech-technologie.
  • Controle racket door het ronde ontwerp en de ingehouden balans.
  • Geef je schoten meer spin met de nieuwe ruige ruwheid van de vliegtuigen.
  • Het stuk dat in het hart is geïntegreerd, genereert een stabielere slag en elimineert trillingen als gevolg van impact.
  • Een van de bedieningspadel rackets van Vibor-a Padel 2023.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor de gevorderde speler die meestal rechts speelt, aangezien het een controleracket is, dus het biedt een breed slagoppervlak zodat je de bal gemakkelijk in het veld van je tegenstander kunt plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het vloeibare technologie bevat, een exclusief systeem van het merk dat zijn prestaties op het circuit aanzienlijk verbetert. Bovendien keert hij dit seizoen terug met een fantastisch glanzend ontwerp dat zwart combineert met details en het slangenlogo in groen.

Ontdek meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten