Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Lethal Advanced 2022
  • Vibora Lethal Advanced 2022

Vibora Lethal Advanced 2022

PVP: € 185,00
€ 110,95
-41% Vibora
padel racket Vibora Lethal Advanced 2022 | Geniet van de beste balans tussen power, controle en comfort met dit veelzijdige racket van Vibora, een zeer goed uitgebalanceerd model, gemaakt van carbon en zacht rubber.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Lethal Advanced Rood en Goud

Geniet van de beste sensaties bij elke slag met het nieuwe rode en gouden Lethal Advanced padel racket, een model uit de geavanceerde serie van Vibora Padel 2022. Eenmaal in ons bezit zullen we merken dat het zeer beheersbaar is omdat het zeer goed wordt gecompenseerd in kracht en controle dankzij het traanvormige ontwerp en medium balans, zodat het zich aanpast aan elke speelstijl.

Het bedrijf heeft geen middelen gespaard bij de fabricage, dus heeft het koolstof in de buis gebruikt in combinatie met een laag 3k-stof voor het oppervlak dat de kracht verbetert. Voor de kern is Eva zacht rubber gebruikt, dus het genereert een zachte slag met nauwelijks trillingen dankzij het hartontwerp.

Vibor-a Lethal geavanceerde rood en goud, kenmerken

  • De nieuwe Vibora Lethal Advanced 2022 past zich aan elke speelstijl aan.
  • Verbeter je baloutput en de sensaties bij het slaan met het zachte eva-rubber.
  • Nieuw hartontwerp dat trillingen elimineert en geniet van een veiliger spel zonder blessures.
  • Uitstekende weerstand en stevigheid dankzij de carbon constructie van de buis.
  • Overmaats formaat met medium balans, die zowel kracht als controle biedt.
  • Het oppervlak is versterkt met 3k-stof, waardoor het een droger gevoel krijgt.
  • Een van de nieuwigheden in geavanceerde Vibor-a Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het de beste bondgenoot voor een speler op hoog niveau die elk deel van het veld wil domineren, omdat het dankzij de veelzijdigheid van de nieuwe dodelijke geavanceerde speler zeer goed presteert, zowel aan de achterkant van het veld als aan de achterkant van het veld. in de buurt van het net.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen geweldig vinden vanwege zijn prestaties, maar ook vanwege zijn ontwerp en zijn gladde glanzende afwerking maakt hem spectaculair. Je blijft naar haar kijken met haar zwarte combinatie en rode en gouden details, heel gaaf!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Josete Rico uitrusten met veel meer topsporters.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten