Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Russell Advance 2022
  • Vibora Russell Advance 2022
  • Vibora Russell Advance 2022
  • Vibora Russell Advance 2022

Vibora Russell Advance 2022

PVP: € 140,50
€ 126,45
-10% Vibora
padel Vibora Russell Advance 2022 | Onverslaanbare sensaties met dit veelzijdige racket van Vibor-a, een model dat zeer goed wordt gecompenseerd in kracht, controle en comfort dankzij het eva zachte rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Russell Advance Oranje

We zijn de eersten die u de nieuwigheden presenteren in padelproducten Vibor-a 2022. Ontdek het nieuwe Russell Advanced padel racket, een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid dankzij het traanformaat dat de sweet spot vergroot en de medium balans die dat niet doet kracht aftrekken in hij sloeg.

Afgezien van zijn veelzijdigheid, is het comfort ook verbeterd door het gebruik van zacht eva-rubber om trillingen te elimineren en een betere baloutput te hebben. Bovendien is in de constructie koolstof gebruikt, samen met 3k-stof op het oppervlak om de prestaties te verbeteren.

Vibor-a Russel oranje, kenmerken

  • De Vibora Russell Advance 2022 is ontworpen met een traanvorm en gecentreerde balans.
  • Zachte EVA-kern voor uitzonderlijke aanraking en comfort.
  • Frame van koolstof en vezel voor meer weerstand tegen schokken.
  • Oppervlak van 3k-stof voor een droger gevoel.
  • Gladde matte afwerking in oranje.
  • Veelzijdig racket om elk deel van de baan te domineren.
  • Inbegrepen in het geavanceerde assortiment Vibor-a Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd padel racket dat ook zeer comfortabel is, omdat je dankzij het zachte eva-rubber je wedstrijden kunt spelen zonder armklachten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gebruikte materialen biedt hij uitstekende prestaties op het circuit. Het heeft ook een geweldige zichtbare carbonafwerking met het slangenlogo en de rest van de details in oranje, het meest in het oog springend!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van World Padel Tour-spelers zoals Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires om op je beste niveau te presteren. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten