Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Negro
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Negro

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Negro

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Overgrips voor padel Vibora Pro Lisos x3 Negro | Geniet van de beste grip met deze blister van 3 gladde Vibora overgrips, perfect om zweten tegen te gaan en handblessures te voorkomen

Overgrips Lisos Vibora Pro Negros

Laat je niet leiden door een slechte grip, koop de Pro Smooth x3 Black padel overgrips uit de accessoirecatalogus van Vibora 2021. Ze vallen op door hun innovatieve materialen om de beste prestaties op het veld en tijdens meer wedstrijden te bereiken.

Je zult verrast zijn door zijn trekkracht, want met zijn nieuwe formule voorkomt hij dat de padel racket uit je handen glijdt. Het minimaliseert ook trillingen, zodat u een veel comfortabelere en blessurevrije slag zult hebben. Bovendien is het witte design te combineren met elk racket.

Vibora overgrips Pro glad en zwart, kenmerken

  • De Vibora Pro Smooth x3 Blacks hebben kwaliteitslijm voor een snelle installatie.
  • Ze absorberen zweet en drogen snel.
  • Lichte en zeer resistente materialen om langer mee te gaan in goede staat.
  • Geweldig gevoel dankzij de gemiddelde dikte en het gladde oppervlak.
  • Uitstekende trillingsdemping.
  • Inbegrepen in de accessoirecatalogus van Vibora Padel 2021.

Voor wie is het? Voor veeleisende spelers die maximale tractie op hun racket nodig hebben, omdat de vendetta de transpiratie onder controle houdt en de trillingen veroorzaakt door impact vermindert.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je hebt totale controle over je padel racket. Het zijn ook de overgrips met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, zodat je jezelf kunt uitrusten met kwaliteitsmateriaal zonder veel geld uit te geven.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste sensaties op de baan met Vibora Padel, een merk dat steeds meer aanzien geniet bij het publiek. En het is dat hij al vele jaren in padel zit en spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrust.

Vind je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Vibora padel rackets, schoenen, textiel en andere accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen, technologieën en ontwerpen om uitzonderlijke prestaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten