Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Pro Vibora perforado X3 Negro
  • Overgrips Pro Vibora perforado X3 Negro

Overgrips Vibora Pro perforado X3 Negro

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Overgrips de padel Vibora Pro perforado X3 Negro | Krijg de beste grip op het racket met dit pakket van 3 Vibora overgrips, extreem absorberend dankzij de oppervlakteperforaties

Overgrips Perforados Vibora Pro Negros

Ontdek de accessoires met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Koop de X3 geperforeerde Pro padel overgrips in het zwart uit de accessoirecatalogus van Vibora 2021. Zonder twijfel hebben ze de voorkeur van de meeste spelers omdat ze geweldige functies bieden

Dankzij de componenten en het oppervlak met microperforaties zorgen ze voor een groter gevoel van hechting aan de speler en voorkomen ze dat het racket uit de handen glijdt, zelfs op de heetste dagen. Ze hebben ook lijm voor snelle plaatsing.

Vibora overgrips Pro geperforeerd zwart, kenmerken

  • Groot absorptievermogen van de geperforeerde Vibora Pro X3 Black.
  • Er zijn innovatieve materialen gebruikt voor een lange levensduur.
  • Sluittape voor een betere fixatie.
  • Met een gemiddelde dikte en geperforeerd oppervlak.
  • Houdt de handen droog en verbetert de grip.
  • Nieuwe accessoires voor padel Vibora Padel 2021.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers wiens handen veel zweten, omdat de plakkerige formule het gevoel van grip en tractie op de vuist verhoogt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf de beste materialen heeft geselecteerd voor hun vervaardiging, gaan ze lang mee en hoef je ze niet halverwege de wedstrijd te vervangen. Bovendien maakt hun zwarte afwerking ze discreter en valt vuil niet op.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste sensaties op de baan met Vibora Padel, een merk dat steeds meer aanzien geniet bij het publiek. En het is dat hij al vele jaren in padel zit en spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrust.

Vind je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Vibora padel rackets, schoenen, textiel en andere accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen, technologieën en ontwerpen om uitzonderlijke prestaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten