Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora King Cobra 2021
  • Vibora King Cobra 2021
  • Vibora King Cobra 2021

Vibora King Cobra 2021

PVP: € 330,00
€ 279,95
-16% Vibora
padel racket de padel Vibora King Cobra 2021 | Een van de krachtigste rackets van Vibora, alleen geschikt voor slagmensen omdat het dankzij zijn materialen, vorm en balans brute kracht biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora King Cobra Roja

Verpletter de bal met het nieuwe King Cobra padel racket in rood, een van de krachtigste in de nieuwe padel racketcollectie van Vibora Padel 2021. Dankzij het diamantformaat en de enigszins hoge balans wordt een geweldige punch bereikt en wordt het comfort niet verwaarloosd dankzij het zachte eva-rubber.

Zo geniet je van een zachtere slag en ook minder trillingen. Voor de structuur is 100% koolstof gebruikt met een dubbele Kevlar-buis en 12k-stof op het oppervlak. Bovendien zorgt het nieuwe hartontwerp voor meer stabiliteit bij het slaan.

Vibor-a King Cobra zwart en rood, kenmerken

  • Goede sweet spot van de Vibora King Cobra 2021 om excentrische ballen te corrigeren.
  • Exquise touch met de zachte kern van EVA.
  • Geïntegreerd anti-vibratiesysteem om ongemak in de arm te voorkomen.
  • Carbon frame en vlakken, versterkt met 12k stof.
  • Een van de beste powerrackets dankzij het diamantontwerp met hoge balans.
  • Meer solide en resistente structuur dankzij Total Carbon Tube-technologie.
  • Een van de hoge competitie Vibor-a Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor aanvallende spelers, die in de backhand-zone spelen en de bal graag hard slaan. Daarom hebben ze een powerracket nodig om de bal er gemakkelijk uit te krijgen, maar zonder ooit het contact of gevoel te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf de beste materialen en technologieën in de sector heeft gebruikt om superieure prestaties op het circuit te bereiken. Bovendien zal het ontwerp in zwarte en rode details met een gladde matte afwerking je in één oogopslag veroveren, spectaculair!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten