Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Assassin 2021
  • Vibora Assassin 2021
  • Vibora Assassin 2021

Vibora Assassin 2021

PVP: € 279,95
€ 184,95
-34% Vibora
padel racket de padel Vibora Assassin 2021 | Een van de meest uitgebalanceerde Vibora-rackets, gemaakt met de beste materialen in de sector om de beste prestaties bij elke actie te bereiken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Assassin Azul

Verpletter je rivalen met het Assassin padel racket in blauw, een van de meest gebalanceerde in de nieuwe collectie Vibora Padel 2021. Hiervoor is het ontworpen met een traanvorm en bevatte balans, zodat je kunt genieten van een krachtige hit van bovenaf en controle op excentrische ballen.

Voor de constructie is koolstof van de laatste generatie gebruikt, waardoor de vlakken zijn versterkt met 12k-stof. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant, dus het genereert meer baloutput en minder trillingen. Bovendien zorgt het nieuwe hartontwerp voor stabiliteit.

Vibor-a Assassin blauw, kenmerken

  • Met de Vibora Assassin 2021 geniet je zowel van kracht als controle.
  • Kern met zacht eva-rubber voor een grotere baloutput.
  • Het bevat anti-vibratietechnologie om urenlang te kunnen spelen zonder ongemak.
  • Full carbon constructie, versterkt het oppervlak met 12k stof.
  • Traanvorm met medium balans, een van de beste veelzijdige rackets.
  • Nieuw hartontwerp dat meer stabiliteit en stevigheid aan de structuur geeft.
  • Een van de hoge competitie Vibor-a Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers met een veelzijdig spel, die zowel in de backhand als in de forehand spelen, daarom hebben ze een veelzijdig racket nodig om hun beste slagen te maken vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwigheden is van vibora, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Daarnaast zal je gefascineerd zijn door het design in zwart en blauw met een gladde glanzende finish, een combinatie waarmee je niet onopgemerkt blijft!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten