Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Black Mamba Edition 2021
  • Vibora Black Mamba Edition 2021

Vibora Black Mamba Editie 2021

PVP: € 285,12
€ 136,32
-53% Vibora
padel racket de padel Vibora Black Mamba Edition 2021 | Een van de beste veelzijdige rackets van Vibora keert terug, het behoudt al zijn functies, evenals een nieuw hartontwerp en een spectaculair ontwerp
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Black Mamba Edition Amarilla

Bereid je voor en win het punt met het gele Black Mamba Edition padel racket, een van Vibora's bestverkochte rackets die dit seizoen terugkeert met verbeterde eigenschappen. Het handhaaft zijn traanformaat met ingehouden balans, waardoor het zeer beheersbaar is.

Voor de constructie is een combinatie van Kevlar gebruikt in het frame en 12k koolstofweefsel om een droger gevoel en grotere weerstand te bereiken. Het heeft ook een semi-zachte touch omdat het een eva zachte kern heeft. Het genereert dus nauwelijks trillingen en de baloutput is fantastisch.

Vibor-a Black Mamba Edition geel, kenmerken

  • De Vibora Black Mamba Edition 2021 heeft een druppelformaat met ingehouden balans, veelzijdigheid in je handen.
  • Zeer comfortabel, genereert nauwelijks trillingen.
  • Kevler buis voor een solide structuur.
  • Ongelooflijke baloutput dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Veelzijdig racket, met een perfecte balans tussen power en controle
  • 12k carbon oppervlak voor een uitzonderlijke touch.
  • Inbegrepen in de geavanceerde racketcollectie van Vibor-a Padel 2021.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die elke dag trainen, met ervaring en die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket dat zich comfortabel voelt op elk gebied van de baan en een zeer comfortabele touch heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is het stermodel van het merk, het Maxi Gabriel padel racket. Het keert ook terug met een spectaculair zwart ontwerp met het logo en details in geel en een glanzende afwerking, iedereen zal naar je kijken!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met VIBORA en zijn complete collectie producten voor de beste prestaties op het circuit. Het doel is om zich aan te passen aan de behoeften van het publiek en alle soorten spellen en om een exclusief ontwerp aan te bieden.

Het hele productieproces wordt uitgevoerd op nationaal grondgebied en wordt ondersteund door spelers zoals Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes. Vind ze leuk en geniet van een unieke ervaring.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-385 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten