• Vibora Piton Carbon LTD 2021

Vibora Piton Carbon LTD 2021

PVP: € 272,73
€ 190,04
-31% Vibora
padel racket de padel Vibora Piton Carbon LTD 2021 | Geniet van de beste sensaties op het veld met dit Vibora limited edition padel racket, een van de uitgebalanceerde modellen om je beste foto's te maken
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 6 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibor-a Piton Carbon Limited Edition

Haal de meest exclusieve producten in onze online winkel. Koop het Piton Carbon LTD padel racket, een van de meest uitgebalanceerde modellen in de nieuwe collectie van Vibora 2021. Het heeft een teardrop-formaat met medium balans en een exclusief ontwerp waar maar weinigen van zullen kunnen genieten.

Voor de constructie is 100% koolstof gebruikt, wat hem meer sterkte en duurzaamheid geeft. Binnenin heeft het halfzacht rubber, dat een goede baloutput genereert en trillingen minimaliseert. Het zal je dus helpen om elk deel van de baan te domineren.

Vibor-a Piton Carbon limited edition, kenmerken

  • Eva zachte rubberen kern voor een onverslaanbaar gevoel van de Vibora Piton Carbon LTD 2021.
  • Veelzijdige padel racket, scheurformaat met medium balans.
  • Brede sweetspot om excentrische ballen te corrigeren.
  • Carbon constructie, versterkt het oppervlak met 3k.
  • Nieuw ontwerp van het hart dat het een stabiele slag geeft zonder te draaien.
  • Racket in beperkte oplage met weinig eenheden te koop.
  • Een van de nieuwe Vibor-a padel rackets voor heren 2021.

Voor wie is het? Geschikt voor veelzijdige spelers, met een geavanceerd spelniveau, omdat het een veelzijdig padel racket is dat in staat is om de beste prestaties te bieden in elke actie dankzij het extra grote formaat en de ingehouden balans.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je zult genieten van een limited edition padel racket, met een exclusief design van de firma. Je zult het middelpunt van de belangstelling worden met zijn zwarte design en groene en gele details. Ren voordat ze op zijn!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten