Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora King Cobra Black 2020
  • Vibora King Cobra Black 2020

Vibora King Cobra Zwart 2020

PVP: € 420,00
€ 289,95
-31% Vibora
Vibora Cobra Black padel racket, editie 2020 | Een van de beste aanvalsrackets die je kunt vinden, ontworpen met de nieuwste Vibora-technologieën om maximale kracht te bereiken in het aanvalsspel
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibor-a King Cobra in zwart

We hebben het Vibora-nieuws al beschikbaar voor deze 2020. Ontdek het nieuwe King Cobra Black padel racket, een van de krachtigste van het merk Vibora Padel . Het handhaaft het diamantformaat met de balans omhoog, dus het geeft ons de kracht die we nodig hebben om het netwerk te domineren.

Aan de andere kant zijn de weerstand en stevigheid verbeterd door het gebruik van koolstof en versterkingen in de structuur. Het heeft ook een goede sweetspot die, samen met de ruwheid van de vlakken, ons zal helpen de bal beter te beheersen. Bovendien heb je met het zachte schuim van de kern een uitzonderlijke touch.

Vibor-a King Cobra zwart, analyse

  • Plannen van de Vibora King Cobra Black 2020 met ruwheid om meer effecten te printen.
  • Je verliest geen sensaties dankzij het eva zachte rubber van de kern.
  • Grotere stijfheid en stevigheid van de structuur door het gebruik van 100% koolstof.
  • Diamantvorm en hoge balans, wat de punch verhoogt.
  • Stabieler slaan met versterkingen in het hartgebied.
  • Goede sweetspot die je helpt de bal onder controle te houden.
  • Inbegrepen in de Vibor-a 2020 powerpadel rackets catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor: mannen met een gevorderd niveau, die meestal in de backhandpositie en dicht bij het net spelen. Dat is waarom ze op zoek zijn naar een krachtig racket dat hen helpt de bal eruit te krijgen, maar dat de controle niet verwaarloost om geen gemakkelijke ballen te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtige padel racket is, zult u genieten van een comfortabele aanraking, waardoor mogelijk ongemak aan de elleboog aan het einde van uw wedstrijden wordt voorkomen. We houden ook van het nieuwe zwarte ontwerp, met zilveren en rode details.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten