Vairo Across Pink Sand Finish 2023
  • Vairo Across Pink Sand Finish 2023
  • Vairo Across Pink Sand Finish 2023

Vairo Across Pink Sand Finish 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Pink Sand Finish ACRSPINKSF23 | Duik in de wereld van padel met de Vairo Across Pink Sand Finish 2023. Ontworpen voor beginners, garandeert het je controle en precisie. Ervaar het verschil op het padelveld en neem de controle over het spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 13 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Across Pink Sand Finish padel racket

Maak kennis met de Vairo Across Pink Sand Finish 2023 padel racket, een juweel in de wereld van padel speciaal ontworpen voor degenen die net beginnen met deze discipline. Het ronde ontwerp biedt niet alleen een onderscheidende esthetische touch, maar biedt ook een groot sweet spot en ongeëvenaarde controle, waardoor leren gemakkelijker wordt en nauwkeurige slagen worden gegarandeerd.

Dit racket onderscheidt zich niet alleen door zijn levendige roze kleur, maar is ook gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. De combinatie van glasvezel en carbon zorgt voor lichtheid, terwijl de lage balans een optimale handling biedt, zodat je de padelbaan met elegantie en precisie kunt domineren.

Kenmerken Vairo Across Pink Sand Finish 2023 padel racket

  • Gemaakt van glasvezel in de buis en gezichten, waardoor het sterk en licht is.
  • Kern bestaat uit halfzachte EVA-rubber, wat een balans biedt tussen controle en kracht.
  • Gezichten met een zandige afwerking voor een betere balgrip.
  • Grote sweet spot voor nauwkeurige en gemakkelijke slagen.
  • Versterkt met carbon buizen in het hart voor meer stabiliteit.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van padel zetten. Als je op zoek bent naar een tool die vanaf het begin vertrouwen, controle en uitstekende prestaties biedt, is de Vairo Across Pink Sand Finish 2023 de ideale keuze voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het is de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen, als een van de nieuwste modellen van Vairo. Het valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn innovatieve ontwerp. Wees het middelpunt van de aandacht in elk spel en voel de kracht en controle bij elke slag!

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo is een erkend merk in de wereld van padel, met een geschiedenis van innovatie en toewijding aan kwaliteit. Sinds het begin hebben ze zich gewijd aan het maken van rackets die niet alleen aan de verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen, waardoor nieuwe normen in de markt worden gesteld.

Met een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid heeft Vairo het landschap van padel getransformeerd, spelers voorzien van high-performance tools die de passie en toewijding weerspiegelen die ze in elk spel stoppen. Met Vairo is elk spel een transformerende ervaring.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten