Vairo Across Orange Sand Finish 2023
  • Vairo Across Orange Sand Finish 2023
  • Vairo Across Orange Sand Finish 2023

Vairo Across Orange Sand Finish 2023

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Vairo
Vairo Across Orange Sand Finish ACRSORANGESF23 | De Vairo Across Orange Sand Finish 2023 is de ideale keuze voor beginners in padel. Met een rond ontwerp en een uitgebreide sweet spot, verzekert het je van controle en kracht bij elke slag. Voel de verandering met Vairo en verbeter je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 13 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Across Orange Sand Finish

Maak kennis met de Vairo Across Orange Sand Finish 2023, de optimale keuze voor diegenen die hun eerste stappen in de wereld van padel zetten. Wanneer je dit padel racket vasthoudt, realiseer je je het ontwerp dat is bedoeld om zich aan jou aan te passen, waardoor elke beweging en leren op het padelveld gemakkelijker wordt. Met zijn ronde vorm is het het ideale hulpmiddel om je vaardigheden te verbeteren en je eerste wedstrijden te domineren.

Ontwikkeld met een speciale focus op beginners, biedt dit padel racket je uitzonderlijke controle en moeiteloze wendbaarheid dankzij zijn lage balans en medium-zachte touch. En dat is niet alles, zijn gewicht van ongeveer 360 gram voegt die perfecte balans toe tussen kracht en controle.

Eigenschappen padel racket Vairo Across Orange Sand Finish 2023

  • Gemaakt met een glasvezel buis die elasticiteit en flexibiliteit biedt.
  • Slagoppervlak met zandafwerking zorgt voor een betere grip en precisie bij elke slag.
  • Geavanceerde technologie die de sweet spot vergroot, waardoor zelfs beginners precieze slagen kunnen maken.
  • Kern van EVA-rubber met een zachte touch en medium-zachte hardheid.
  • Versterkt met koolstofbuizen in het hart, wat zorgt voor superieure stabiliteit bij elke slag.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor diegenen die hun eerste stappen in de wereld van padel zetten. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig hulpmiddel om je te introduceren in deze spannende sport en je vaardigheden te ontwikkelen, dan is de Vairo Across Orange Sand Finish 2023 de perfecte keuze voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Vairo Across Orange Sand Finish 2023 is niet zomaar een padel racket. Het is een van de topmodellen van Vairo voor dit nieuwe seizoen. Het valt niet alleen op door zijn technische eigenschappen, maar ook door zijn moderne en levendige ontwerp. Het is de perfecte combinatie van vorm en functie, speciaal gemaakt voor degenen die met de juiste voet in padel willen beginnen.

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo is een merk met een rijke traditie in de wereld van padel. Vanaf het begin hebben ze zich gericht op het aanbieden van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van alle spelers, van beginners tot professionals. Met een onwankelbare toewijding aan innovatie hebben ze de manier waarop we padel zien en spelen gerevolutioneerd.

Het merk staat synoniem voor uitmuntendheid en wordt erkend voor zijn inzet voor kwaliteit en prestaties. Elk Vairo padel racket is het resultaat van gedetailleerd onderzoek en een passie voor de sport. Door te kiezen voor Vairo, kies je voor een merk dat je behoeften begrijpt en je de tools biedt om te slagen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten