Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Grapheno Speed 2023
  • Vairo Grapheno Speed 2023
  • Vairo Grapheno Speed 2023

Vairo Grapheno Speed 2023

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Vairo
Vairo Grapheno Speed GRAPSP23 | Ontdek de precisie en controle met de Vairo Grapheno Speed 2023, ontworpen voor gevorderde spelers. Versterk je spel en maak het verschil op de padelbaan!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Grapheno Speed padel racket

Ben jij iemand die zijn spel op de padelbaan wil perfectioneren? Dan moet je de Vairo Grapheno Speed 2023 kennen. Een padel racket dat niet alleen opvalt door zijn moderne en opvallende ontwerp, maar dat ook zorgvuldig is ontworpen voor gevorderde spelers die een spel zoeken gericht op controle en onberispelijke verdediging.

Met dit padel racket zal elke verdediging, elke slag en elke beweging een toonbeeld van precisie zijn. Ongeacht hoe complex het punt is, de Vairo Grapheno Speed 2023 geeft je het vertrouwen en de vaardigheid die je nodig hebt om uit te blinken in elke wedstrijd of training.

Kenmerken padel racket Vairo Grapheno Speed 2023

  • Ronde vorm met een laag evenwicht voor uitstekende controle en wendbaarheid.
  • Zijden gemaakt van Carbon 3K Twill, biedt weerstand, duurzaamheid, lichtheid en flexibiliteit.
  • Buizenframe 100% van koolstofvezel, zorgt voor stijfheid, stabiliteit en kracht bij elke slag.
  • Kern van EVA-rubber voor optimale trillingsdemping en betere baluitvoer.
  • Speed Shot technologie om de sweet spot te vergroten en de stijfheid te verbeteren.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ideaal voor gevorderde padelspelers die een voorkeur hebben voor controlemodellen. Als je iemand bent die geniet van het verdedigen van zelfs de meest complexe punten en een tool wilt die die vaardigheid versterkt, dan is de Vairo Grapheno Speed 2023 iets voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat het een van de juweeltjes is van de geavanceerde reeks van Vairo. Met zijn verbazingwekkende technologieën en avant-garde ontwerp, zul je niet alleen op het hoogste niveau spelen, maar ook het middelpunt van de aandacht worden op de padelbaan. Je zult de echte kracht en precisie in je handen voelen!

Ontdek meer over het merk Vairo

Sinds het begin is Vairo een merk geweest dat zich inzet voor innovatie en uitmuntendheid in de wereld van padel. Door de jaren heen hebben ze padel rackets ontwikkeld die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de spelers, maar deze ook overtreffen.

Met een geschiedenis rijk aan overwinningen en technologische vooruitgang, heeft Vairo zich gevestigd als een toonaangevend merk in de sector, en garandeert het producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften van elke speler, van de amateur tot de professional.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten