Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Grapheno Confort 2023
  • Vairo Grapheno Confort 2023
  • Vairo Grapheno Confort 2023

Vairo Grapheno Confort 2023

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Vairo
Vairo Grapheno Confort GRAPCF23 | Ontdek de Vairo Grapheno Confort 2023, het perfecte controle racket voor gevorderde spelers. Verhoog je spel met geavanceerde technologie en superieur ontwerp. Voel de controle en maak het verschil op het padelveld!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Grapheno Confort

De Vairo Grapheno Confort 2023 is meer dan alleen een padel racket, het is een perfecte combinatie van ontwerp, technologie en efficiëntie voor spelers die op de baan willen uitblinken. Speciaal ontworpen voor een uitzonderlijk controle spel, zal dit racket je perfecte bondgenoot worden om in elk spel te schitteren.

Elk aspect van dit racket is zorgvuldig overwogen om gevorderde spelers een precisie-instrument in handen te geven. Met een laag evenwicht en een ronde vorm garandeert het nauwkeurige, krachtige en vooral gecontroleerde slagen, waardoor je het spel vanuit elke hoek van het padelveld kunt domineren.

Kenmerken Vairo Grapheno Confort 2023 racket

  • Bladen gemaakt van Carbono 18K Textreme, biedt weerstand, duurzaamheid en flexibiliteit.
  • Ronde buisframe bestaande uit 50% glasvezel en 50% koolstofvezel, garandeert kracht en weerstand.
  • Kern van EVA-rubber die uitzonderlijke demping garandeert en trillingen bij het raken van de bal vermindert.
  • Bevat de Dual Integrated Columns-technologie voor extreme elasticiteit.
  • Geïntegreerd Carbon Composite materiaal om de prestaties op de baan te verbeteren.
  • Maakt deel uit van de Vairo 2023 racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is ontworpen voor gevorderde padelspelers die controle in hun slagen prioriteren. Als je een speler bent die precisie zoekt en geniet van het verdedigen op het padelveld, dan is de Vairo Grapheno Confort 2023 voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat het niet zomaar een racket is, het is een statement. **Vairo Grapheno Confort 2023** is een geavanceerd model vol met geavanceerde technologieën die je totale controle geven over elk punt in de wedstrijd. We dagen je uit om een racket te vinden dat zoveel biedt voor zo'n concurrerende prijs!

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo is een gevestigd merk in de wereld van padel, met jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardige rackets. Vanaf het begin heeft het zich ingezet voor innovatie en uitmuntendheid, door producten te creëren die voldoen aan de behoeften van elke speler, ongeacht hun niveau.

Door de jaren heen heeft Vairo zijn toewijding aan de sport getoond, spelers gesteund en evenementen georganiseerd. Hun passie en toewijding hebben het merk internationaal erkend gemaakt, waardoor het een favoriet is geworden onder padelliefhebbers. Met Vairo kies je voor kwaliteit, traditie en innovatie.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten