Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Everlast Speed 2023
  • Vairo Everlast Speed 2023
  • Vairo Everlast Speed 2023
  • Vairo Everlast Speed 2023

Vairo Everlast Speed 2023

PVP: € 220,00
€ 219,95
-1% Vairo
Vairo Everlast Speed EVERSP23 | Ontdek de Vairo Everlast Speed 2023, de perfecte keuze voor gevorderde spelers. Kracht, snelheid en techniek in één racket. Laat elke slag tellen en voel het verschil in je spel!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Everlast Speed

Voor die padelspelers die hun aanvalsspel naar het volgende niveau willen tillen, is de Vairo Everlast Speed 2023 de perfecte keuze. Met zijn exclusieve ontwerp en geavanceerde technische kenmerken, garandeert dit racket agressieve, snelle slagen en onvergelijkbare kracht. Voel het verschil bij elke smash en verras je tegenstanders op het veld.

Kenmerken Vairo Everlast Speed

  • Kern gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim.
  • Zijden gemaakt van Carbono 6K voor superieure sterkte.
  • Vibratie-absorptie en optimale stijfheid.
  • Buisvormig frame met 50% koolstofvezel en 50% glasvezel.
  • Bevat het Reinforced Inmold-systeem voor uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Onderdeel van de Vairo 2023 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor geavanceerde padelspelers die willen uitblinken in hun aanvalsspel. Met zijn diamantvorm en hoge balans is het ideaal voor degenen die brutale kracht in elke slag willen zetten, waardoor elk punt een echte demonstratie van vaardigheid wordt.

Waarom zul je het leuk vinden?

Het Vairo Everlast Speed model is niet zomaar een racket, het is een statement op het veld. Met zijn superieure prestaties en unieke ontwerp, verzekert het je niet alleen van het domineren van het spel, maar ook van het doen met stijl. Als je je aanvalsspel wilt verbeteren en indruk wilt maken in elk spel, dan is dit model voor jou.

Ontdek meer over het merk Vairo

Sinds het begin is Vairo een iconisch merk geweest in de wereld van padel, traditie en innovatie combinerend. Hun toewijding aan kwaliteit en prestaties heeft ervoor gezorgd dat hun rackets door professionele en amateur spelers over de hele wereld worden gekozen. Elk racket is een weerspiegeling van hun passie voor de sport en hun toewijding aan de spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten