Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Black Karbon Confort 2023
  • Vairo Black Karbon Confort 2023
  • Vairo Black Karbon Confort 2023
  • Vairo Black Karbon Confort 2023

Vairo Black Karbon Confort 2023

PVP: € 240,00
€ 239,95
-1% Vairo
Vairo Black Karbon Confort KARCF23 | Ontdek het padelracket Vairo Black Karbon Confort 2023, ontworpen voor de meest veeleisende spelers die controle en kracht in elke slag zoeken. Wacht niet langer, ervaar het verschil!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Black Karbon Confort

Voor de veeleisende en gevorderde padelspelers introduceren wij de Vairo Black Karbon Confort 2023, een padelracket dat controle herdefinieert en je in staat stelt om met effect te slaan en je tegenstander te verrassen. Een juweeltje uit de Vairo 2023-collectie, ontworpen voor degenen die kwaliteit, kracht en stijl zoeken in elke slag. Transformeer je spel met dit racket!

Kenmerken Black Karbon Confort

  • EVA-rubber kern die uitstekende trillingsabsorptie biedt.
  • Oppervlakken gecombineerd met Carbon 18K Textreme voor een langere levensduur en precisie.
  • Buisvormig frame 50% koolstofvezel en 50% glasvezel, perfecte combinatie van sterkte en flexibiliteit.
  • Integratie van Power Bridge-technologie voor een optimale gewichtsverdeling en trillingsreductie.
  • Columns System dat de kracht verhoogt door het sweet spot naar het hoofdgebied te verplaatsen.
  • Onderdeel van de Vairo 2023 padelracketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers die hun spel naar een nieuw niveau willen tillen en willen genieten van slagen met meer controle en effect. Perfect voor degenen die een padelracket willen dat precisie en kracht in elke slag combineert.

Waarom ga je ervan houden?

Naast het elegante en moderne ontwerp biedt de Vairo Black Karbon Confort een ongeëvenaarde prestatie op de baan. Je zult een perfect evenwicht voelen tussen kracht en controle, waardoor elk spel een unieke ervaring is. Ontdek de ware betekenis van spelen met stijl en effectiviteit!

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo staat bekend in de wereld van padel om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds het begin heeft het merk zich gericht op het bieden van high-performance tools aan spelers die hun vaardigheden op de baan verbeteren, door geavanceerde technologie te combineren met esthetische ontwerpen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten