Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Black Karbon Speed 2023
  • Vairo Black Karbon Speed 2023
  • Vairo Black Karbon Speed 2023
  • Vairo Black Karbon Speed 2023

Vairo Black Karbon Speed 2023

PVP: € 240,00
€ 239,95
-1% Vairo
Vairo Black Karbon Speed KARSP23 | Revolutioneer je spel met de Vairo Black Karbon Speed 2024. Balans tussen controle en kracht voor gevorderde spelers. Schaf het aan en voel de transformatie!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Vairo Black Karbon Speed

Maximaliseer je prestaties op de baan met de nieuwe Vairo Black Karbon Speed 2024. Dit padelracket, met zijn hybride ontwerp en evenwichtige balans, is de perfecte keuze voor gevorderde spelers die een uitstekend evenwicht tussen controle en kracht in elke slag willen.

Eigenschappen Black Karbon Speed

  • Kern van EVA-rubber: Absorbeert trillingen en zorgt voor een geweldige balafgifte.
  • Carbon 18K Textreme oppervlakten: Biedt flexibiliteit, elasticiteit en vermindert trillingen, wat nauwkeurige en krachtige slagen mogelijk maakt.
  • Matte afwerking op het oppervlak voor een stijlvolle en duurzame uitstraling.
  • Power Bridge-technologie: Vermindert trillingen en optimaliseert het gewicht, beschermt tegen blessures aan de pols en elleboog.
  • Column System-technologie die de sweet spot naar het bovenste gedeelte verlegt, waardoor elke slag wordt versterkt.
  • Onderdeel van de Vairo 2024 padelracketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het Vairo Black Karbon Speed racket is ontworpen voor gevorderde padelspelers die hun spel voortdurend willen verbeteren. De balans tussen controle en kracht maakt het ideaal om zich aan te passen aan verschillende strategieën en stijlen op de baan.

Waarom ga je ervan houden?

Als je je speelstijl wilt perfectioneren, zal de Vairo Black Karbon Speed 2024 je perfecte bondgenoot zijn. Met zijn geavanceerde technologie en superieur design, zul je een transformatie voelen in elk spel. Een echt meesterwerk in padel!

Ontdek meer over het merk Vairo

Vairo staat gelijk aan uitmuntendheid in de wereld van padel. Vanaf het begin heeft het merk zich onderscheiden door innovatieve producten aan te bieden die technologie en design combineren om de beste ervaring te garanderen voor de meest veeleisende spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten