Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Start Spin 6.1
  • Vairo Start Spin 6.1

Vairo Start Spin 6.1

PVP: € 140,00
€ 99,95
-29% Vairo
Padelpad Vairo Start Spin 6.1 | Fantastisch slagwerk met dit Vairo padel racket, een model dat wordt gekenmerkt door zowel controle als balgevoel dankzij het gebruik van eva-rubber in de kern
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Start Spin 6.1 padel racket

We presenteren de nieuwigheden in Vairo 2022-padel rackets, een merk van erkend prestige binnen de padel. Perfectioneer je spel met het nieuwe padel racket Start Spin 6.1 in groen en wit logo, een model dat wordt gekenmerkt door zijn zachte aanraking dankzij het gebruik van comfortabel eva-rubber aan de binnenkant.

Het genereert dus nauwelijks trillingen en zorgt voor veel baloutput. Het stelt je ook in staat om de bal gemakkelijk te plaatsen, aangezien het een controleracket is, ontworpen in een rond formaat en met een lage balans. Het buisvormige gedeelte is gemaakt van carbon en er is een beschermer toegevoegd. In plaats daarvan zijn de slagvlakken gemaakt van glasvezel, wat de speelbaarheid verbetert.

Vairo EStart Spin 6.1 groen, kenmerken

  • Rond formaat met balans dicht bij de hand om de bal te controleren met de Vairo Start Spin 6.1.
  • Ideaal controleracket voor drive-spelers.
  • Glasvezel oppervlak, een elastisch materiaal dat de speelbaarheid verhoogt.
  • Het bevat een comfortabele eva-rubberen kern om trillingen te elimineren en te spelen zonder ongemak.
  • Inclusief een transparante beschermer bovenop.
  • Goede weerstand dankzij het gebruik van carbon in de buis.
  • Een van de nieuwe Vairo 2022 padelrackets.

Voor wie is het? Aangewezen voor spelers van gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren en een hoger niveau willen bereiken, aangezien het een zeer handelbaar racket is waarmee je je slagen beter kunt controleren en kunt genieten van een spel met minder blessures.

Waarom zal je het leuk vinden? Want door de gedurfde combinatie in fluorescerend groen met het centrale logo en de rest van de details in wit sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Een zeer opvallende ty-combinatie die de aandacht van al je metgezellen zal trekken.

Lees meer over het merk VAIRO

Over Vairo Padel kunnen we zeggen dat het een bedrijf is dat bestaat uit atleten, de prioriteit ligt bij het creëren van producten die gericht zijn op de speler om aan hun behoeften te voldoen.

Deze wens zorgt ervoor dat het merk een zeer complete collectie rackets lanceert, ontworpen voor alle soorten spelers, zodat ze het meeste uit elk punt kunnen halen en vooral kunnen genieten van deze sport!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten