Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Columns Speed
  • Vairo Columns Speed

Vairo Kolommen Snelheid

PVP: € 200,00
€ 159,95
-21% Vairo
padel padel racketce Vairo Columns Snelheid | Bereid het punt van achteren voor met dit Vairo-padel racket met controle, een model met een brede sweet spot dat je fouten vergeeft en ervoor zorgt dat je ten volle kunt genieten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vairo Zuilen Snelheid Amarilla

Het bekende padelmerk Vairo vindt zichzelf dit seizoen opnieuw uit en lanceert een complete collectie ontworpen voor alle doelgroepen. Haal het nieuwe Columns Speed padel racket in huis, een controleracket dat al je fouten vergeeft en waarmee je je meest technische spel kunt krijgen.

Het handhaaft een rond formaat met een lage balans voor meer beheersbaarheid. Voor de constructie is gebruik gemaakt van carbon, waardoor het een grotere weerstand heeft en EVA-rubber in de kern om het gevoel bij het slaan niet te verliezen. Bovendien vermindert dit schuim trillingen.

Vairo Zuilen Snelheid geel, kenmerken

  • De Vairo Columns Speed heeft een rond formaat en ligt dicht bij de hand.
  • Duurzaamheid verzekerd dankzij de carbon constructie.
  • Nieuw hartontwerp dat meer stabiliteit biedt.
  • Het bevat een Eva-rubberen kern voor een uitzonderlijke touch.
  • Brede sweet spot die je helpt om off-center slagen te corrigeren.
  • Versterkingen op slijtgevoelige plekken voor meer duurzaamheid.
  • Vairo 2021 padel racketcatalogus.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor veeleisende spelers met een gevorderd of gemiddeld niveau die meestal rechts spelen en een controleracket nodig hebben om hun schoten te richten en die ook genieten van geweldige sensaties bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de kolommen snelheid tot de intensieve serie van het merk behoren, bevat het nieuwe materialen om de prestaties te verbeteren en een totaal vernieuwd ontwerp in zwart, geel hart en wit logo, brutaal!

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten