Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Grapheno Speed 9.1
  • Vairo Grapheno Speed 9.1

Vairo Grapheno Snelheid 9.1

PVP: € 279,00
€ 229,95
-18% Vairo
padel racket de padel Vairo Grapheno Speed 9.1 | Leg de bal waar je je oog op richt met dit Vairo controleracket, een van de meest technische van de nieuwe collectie en waarmee je op je beste niveau kunt presteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vairo Grapheno Snelheid 9.1 Amarilla

Kies uit de beste padel merken in onze winkel. De Vairo 2021-collectie keert terug, een van de meest verwachte door spelers met modellen die zo compleet zijn als bijvoorbeeld het Grapheno Speed 9.1 padel racket in zwart en geel.

Het handhaaft een rond formaat met een ingehouden balans en biedt dus uitstekende controle. Voor de constructie is gebruik gemaakt van koolstof en grafeen, een combinatie die voor meer weerstand zorgt. Het bevat ook ruwheid, een anti-vibratiesysteem en EVA-rubber in de kern voor een spectaculaire aanraking.

Vairo Grapheno Speed 9.1 geel, kenmerken

    • De Vairo Grapheno Speed 9.1 heeft een ronde mal met balans dicht bij de hand.
    • Resistente structuur dankzij de nieuwste generatie grafeen en koolstof combinatie.
    • Brede sweet spot die je fouten zal vergeven.
    • Ruwe afwerking van de vliegtuigen om grotere effecten te bereiken.
    • Het bevat een EVA-rubberen kern om geen sensaties te verliezen bij het slaan.
    • Anti-vibratiesysteem dat voorkomt dat ze naar de arm gaan.
    • Stabiel en twistvrij slaan.
    • Geavanceerde serie Vairo 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor technische spelers die graag meer controle over de bal willen hebben, aangezien het een padel racket is met een brede sweet spot die ons helpt de bal met precisie te raken en geen gemakkelijke slagen te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de Vairo-padel rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat het de beste materialen en het beste ontwerp van het bedrijf bevat. Ook dit seizoen keert het terug met een cool ontwerp dat zwart combineert met gele details en een zilveren logo.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten