Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Everlast 9.1 Carbon
  • Vairo Everlast 9.1 Carbon

Vairo Everlast 9.1 Koolstof

PVP: € 300,00
€ 249,95
-17% Vairo
padel racket de padel Vairo Everlast 9.1 Carbon | Ontketen je krachtigste slagen met dit Vairo padel racket, gemaakt van 100% carbon en een licht hoge balans om de punch in de slag te vergroten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vairo Everlast 9.1 Carbon en plata

Haal het maximale uit je aanvalsspel met het Everlast 9.1 Carbon padel racket, een model dat beschikbaar is in de meest geavanceerde serie van Vairo 2021. Door het teardrop-formaat biedt het een goede sweet spot maar dankzij het licht uitgebalanceerde merk merk je meer kracht bij de slag.

Carbon van de laatste generatie is gebruikt voor de constructie, wat het een grote sterkte en duurzaamheid geeft. De hele omtrek is ook versterkt en we zullen genieten van onverslaanbare sensaties met het EVA-schuim aan de binnenkant. Bovendien genereert het nauwelijks trillingen met de anti-vibratietechnologie van de vuist.

Vairo Everlast 9.1 Carbon zilver, kenmerken

  • Krijg extra vermogen met de nieuwe Vairo Everlast 9.1 Carbon.
  • Traanformaat met iets hoge balans.
  • Duurzaamheid en weerstand dankzij de 100% carbon constructie.
  • Ruw oppervlak dat ons zal helpen de bal meer spin te geven.
  • Het bevat een eva-rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
  • Anti-vibratietechnologie om armblessures of ongemak te voorkomen.
  • Versterkingen in het hartgebied voor een stabiele slag.
  • Nieuwe collectie Vairo 2021 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar extra power, want dankzij het formaat en de balans is het een racket met een zeer goede punch, zodat je krachtige slagen kunt maken en het gemakkelijk x3 kunt uitschakelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een van de beste powerrackets op de markt in handen hebt, gemaakt met de nieuwste generatie materialen en een spectaculair ontwerp. Dit seizoen keert het terug met een zwarte afwerking, met groene details en een zilveren logo.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten