Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Columns Xtreme 10.1
  • Vairo Columns Xtreme 10.1

Vairo Kolommen Xtreme 10.1

PVP: € 350,00
€ 274,95
-22% Vairo
padel padel racketce Vairo Columns Xtreme 10.1 | Een van Vairo's beste multifunctionele rackets, gemaakt van koolstofweefsel en hard rubber voor de beste prestaties in aanval en verdediging
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vairo Columns Xtreme 10.1 Oranje

Geniet van de beste padel padel rackets in onze online winkel, wij hebben de beste merken! Ontdek het Columns Xtreme 10.1 padel racket uit de meest geavanceerde serie van Vairo 2021, een model van de meest gebalanceerde vanwege zijn traanformaat en gecentreerde balans.

Voor de constructie is 100% koolstof gebruikt met 18k stof op het oppervlak, waardoor het meer weerstand en duurzaamheid heeft. Wat betreft de kern, het heeft EVA-rubber met een hoge dichtheid, waardoor het een hardere aanraking krijgt. Het bevat ook een anti-vibratiesysteem en structurele versterkingen.

Vairo Columns Xtreme 10.1 grijs en oranje, kenmerken

  • Uitstekende balans tussen kracht en controle met de Vairo Columns Xtreme 10.1.
  • Veelzijdige padel racket omdat hij is ontworpen in een scheurformaat en medium balans.
  • Versterkte omtrek en 100% carbon frame voor duurzaamheid.
  • Oppervlak met 18k-stof voor een droger gevoel.
  • Het bevat een rubberen kern met een hoog herstel en een hoog geheugen.
  • Anti-vibratie technologie om elleboog ongemak te voorkomen.
  • Versterkingen in het hartgebied voor een stabiele slag.
  • Nieuwe collectie Vairo 2021 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers met een gevorderd niveau die op zoek zijn naar de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging, omdat je hiermee meer slagkracht aan het net en goede controle vanaf de achterkant van het veld zult genieten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een padel racket voor hoge concurrentie is dat de beste Vairo-technologieën en spectaculaire esthetiek samenbrengt. We verzekeren je dat je in het middelpunt van de belangstelling zult staan met zijn grijze design, zwarte details en oranje logo.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten