Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Ultimate Control Amarilla
  • Vairo Ultimate Control Amarilla

Vario Ultimate Control Geel

PVP: € 175,00
€ 99,95
-43% Vairo
Vairo Ultimate Control Geel padel racket | Fantastisch Vairo-initiatieracket, gemaakt van flexibele materialen en zeer handelbaar, zodat de speler bij elke slag van de beste sensaties geniet
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vario Ultimate Control Geel

Krijg de beste deals voor padel rackets in onze online winkel. We hebben al het Vairo 2021-nieuws, waar je het Ultimate Control padel racket in het geel kunt vinden, een zeer nauwkeurig model zodat je de bal gemakkelijk kunt sturen en je techniek kunt verbeteren.

Hiervoor handhaaft het een rond formaat met dicht bij de hand. Voor de vervaardiging zijn binnenin flexibele materialen zoals glasvezel en eva-rubber gebruikt, zodat je de bal kunt voelen. Het biedt dus geweldige sensaties bij het slaan en is gemakkelijk om mee te spelen.

Vario Ultimate Control in geel, kenmerken

  • Uitstekende controle met de nieuwe Vario Ultimate Control Geel.
  • Rond formaat met lage balans voor meer precisie.
  • Glasvezelconstructie voor meer speelbaarheid.
  • Brede sweetspot om makkelijke ballen niet te missen.
  • Het bevat een eva-rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
  • Snel aangepast racket dat je zal helpen verbeteren.
  • Nieuwe Vairo 2021 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die beginnen met spelen of dit af en toe doen, want het is een zeer handzaam controlepadel racket met een semi-zachte touch, waarmee we ook gegarandeerd de beste sensaties zullen hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop padel racket is dat hoogwaardige materialen combineert met een zeer opvallend ontwerp. We verzekeren je dat je in het middelpunt van de belangstelling zult staan met zijn zwarte afwerking en fluorescerende gele details.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten