Vairo Genetic Power
  • Vairo Genetic Power

Vairo genetische kracht

PVP: € 350,00
€ 279,95
-21% Vairo
padel racket de padel Vairo Genetische kracht | Een van Vairo's beste multifunctionele rackets, ontworpen in een rond formaat om de sweet spot uit te breiden naast de beste materialen op de markt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 12 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Genetic Power Blauwe en Groene padel racket

Kies welk model het beste bij jouw speelstijl past binnen de nieuwe padel racketcollectie Vairo 2021. Koop de nieuwe Genetic Power in groen en blauw, een van de meest uitgebalanceerde en waarmee je zowel het aanvals- als het verdedigingsspel kunt domineren.

Het behoudt een rond formaat met een gemiddelde balans, dus het wordt zeer goed gecompenseerd. Voor de constructie is koolstof gebruikt in het frame en het oppervlak, wat het een grote sterkte en duurzaamheid geeft. Het heeft schuim aan de binnenkant en een ruwe afwerking.

Vairo Genetic Power groen en blauw, kenmerken

  • Vairo Genetic Power heeft een ronde mal met een ingehouden balans.
  • Het is gemaakt met 100% koolstof.
  • Ruwe afwerking van de vliegtuigen om grotere effecten te bereiken.
  • Het bevat een kern van schuimrubber met een hoge dichtheid.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, dus je zult genieten van een comfortabelere hit.
  • Versterkingen in het hartgebied voor een stabiele slag.
  • Nieuwe collectie Vairo Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor veeleisende spelers met een gevorderd of professioneel niveau en die graag de beste prestaties willen hebben bij elke actie, aangezien de genetische kracht de beste prestaties biedt in zowel aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van Vairo's toprackets is, gemaakt met de beste materialen in de sector en met een geweldige afwerking. Dit seizoen keert het terug met een zwart design met een blauw logo en de rest van de details in groen.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten