Vairo Columns Confort 2020
  • Vairo Columns Confort 2020

Vairo Zuilen Confort 2020

PVP: € 200,00
€ 169,95
-16% Vairo
padel racket Vairo Columns Comfort rood | Geniet van de beste sensaties met dit Vairo padel racket, een uitgebalanceerd model dat opvalt door zijn zachte aanraking en minimale trillingen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Columns Confort padelpadel

Speel je meest intense wedstrijden zonder ongemak dankzij het Columns Comfort padel racket, een model uit de geavanceerde serie Vairo 2020. Het is een uitgebalanceerd racket omdat het zeer goed wordt gecompenseerd in zowel kracht als controle en veel comfort genereert.

Hiervoor is naast een anti-vibratiesysteem zacht eva-rubber gebruikt voor een zachtere slag en om blessurevrij te kunnen spelen. De structuur is 100% koolstof met versterkingen aan de omtrek om een grotere weerstand te bereiken en daardoor de duurzaamheid te verbeteren.

Vairo Zuilen Comfort zwart en rood, features

  • Eva zacht rubber in de kern van de Vairo Columns Confort.
  • Overmaats formaat met medium balans voor gelijke kracht en controle.
  • Duurzaamheid en weerstand dankzij de 100% carbon constructie.
  • Breed slagoppervlak dat je fouten zal vergeven.
  • Ideaal voor spelers die lijden aan epicondylitis.
  • Spintechnologie technologie die de effecten verbetert.
  • Versterkingen in het hartgebied voor een stabiele slag.
  • Nieuwe collectie Vairo 2020 rackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers met een gemiddeld - hoog niveau en die meestal last hebben van epicondylitis problemen of ongemak in de elleboog aangezien het een zeer handzaam zacht racket is dat nauwelijks trillingen genereert.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je zult niet alleen genieten van geweldige prestaties tijdens het spel, maar ook van een fantastische afwerking. Je zult dol zijn op het nieuwe zwarte ontwerp, gemarkeerd door rode details en een wit logo.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten