Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Sector Carbon 2020
  • Vairo Sector Carbon 2020

Vairo Sector Koolstof 2020

PVP: € 160,00
€ 136,00
-16% Vairo
padel racket para pedaal Vairo Sector Carbon roja | Fantastische sensaties met dit Vairo control padel racket, een model met een brede sweet spot die ook een zeer comfortabele touch genereert met het EVA-schuim aan de binnenkant.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket de padel Vairo Sector Carbon

Maak kennis met de nieuwste Vairo-padelcollectie voor 2020. Ontdek het Sector Carbon padel racket in zwarte en rode details, een beheersbaar model voor diegenen die de voorkeur geven aan controle over kracht, omdat het een rond formaat en een lage balans heeft.

Het onderscheidt zich door zijn solide structuur omdat er koolstof is gebruikt en de structuur is versterkt. Het heeft ook zacht eva-rubber aan de binnenkant en een anti-vibratiesysteem voor een comfortabelere slag en om urenlang te kunnen spelen zonder ongemak in de elleboog.

Vairo Sector Carbon rood, kenmerken

  • Ronde mal en lage balans van de Vairo Sector Carbon 2020.
  • Het zal je helpen de techniek van je spel te verbeteren.
  • Solide structuur dankzij het gebruik van de nieuwste generatie carbon.
  • Controleracket aangewezen voor technische spelers.
  • Het bevat een EVA-zachte rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
  • Voorkomt dat trillingen door de arm gaan dankzij anti-vibratietechnologie.
  • Stabiel en twistvrij slaan.
  • Catalogus van de padel rackets van de Vairo 2020 advanced serie.

Voor wie is het? We raden het aan voor gevorderde spelers die regelmatig strijden en de gecontroleerde bal van achteren willen raken, aangezien het een controlepadel racket is dat je zal helpen om de ballen die het meest uit het midden zijn te corrigeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de beste Vairo-rackets is vanwege de fantastische prijs-kwaliteitverhouding. En het is dat het de beste materialen en het beste ontwerp van het bedrijf bevat. Je zult dol zijn op het zwarte ontwerp met rode details voor extra contrast.

Lees meer over het merk VAIRO

Dit seizoen vindt Vairo Padel zichzelf opnieuw uit in deze nieuwe racketcollectie van 2017. De R&D-afdeling werkt voortdurend aan de ontwikkeling van exclusieve merktechnologieën waarmee het spelers een product kan bieden dat aan hun behoeften voldoet.

Al zijn padel rackets, accessoires, padel rackets,... ondergaan een grondige kwaliteitscontrole om de maximale prestaties van elk van hen op het veld te garanderen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten