Vairo Radical Max
  • Vairo Radical Max

Vairo Radical Max

PVP: € 125,00
€ 118,95
-5% Vairo
Rode Vairo Radical Max padelpadel racket | Verbeter je techniek met dit Vairo-controleracket, een beheersbaar model dat de progressie van de speler bevordert om ten volle van deze sport te genieten.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket de padel Vairo Radical Max

Het bekende merk Vairo presenteert een zeer complete collectie padel rackets, met verschillende soorten assortimenten om aan te passen aan de behoeften van de spelers. Koop de Vairo Radical Max in het rood, je beste bondgenoot als je de bal met precisie in het rivaliserende veld wilt leggen.

Voor de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen zoals koolstof en glasvezel gebruikt voor een goede balans tussen duurzaamheid en speelbaarheid. Het bevat ook zacht eva-rubber naast verstevigingen in de structuur en een anti-vibratiesysteem.

Vairo Radical Max rood, kenmerken

  • Brede sweet spot van de Vairo Radical Max.
  • Ronde mal en lage balans om de bal met meer precisie te plaatsen.
  • Solide en stijve structuur dankzij koolstofversterkingen.
  • Glasvezel oppervlak voor meer speelbaarheid.
  • Het bevat een EVA-zachte rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
  • Systeem aan de basis van het hart dat elke vorm van vibratie elimineert.
  • Het bevordert de aanpassing en progressie van de speler.
  • Catalogus van de Vairo 2019 geavanceerde serie padel rackets.

Voor wie is het? Het is een model gericht op spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen blijven boeken in hun spel. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar precisie boven kracht, omdat de ronde vorm en lage balans maximale controle garanderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast uitstekende prestaties in elke game, stelt het ontwerp ook niet teleur. Je zult dol zijn op de tweekleurige combinatie in zwart en rood, die het logo en de witte details benadrukt. Je zult het leuk vinden als je het ziet!

Lees meer over het merk VAIRO

Over Vairo Padel kunnen we zeggen dat het een bedrijf is dat bestaat uit atleten, de prioriteit is om producten te maken die op de speler zijn gericht om aan hun behoeften te voldoen.

Deze wens maakt dat het merk een zeer complete collectie rackets lanceert, ontworpen voor alle soorten spelers zodat ze het maximale uit elk punt kunnen halen en vooral kunnen genieten van deze sport!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten