Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Pulsion Carbon 2020
  • Vairo Pulsion Carbon 2020

Vairo Pulsion Carbon 2020

PVP: € 180,00
€ 149,95
-17% Vairo
padel racket para padel Vairo Pulsion Carbon zwart | Plaats de bal met precisie met dit Vairo padel racket, ontwikkeld met de beste technologieën van het bedrijf om optimale prestaties te garanderen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Pulsion Carbon padelpadel

Vernieuw je racket met de noviteiten van Vairo Padel 2020. Ontdek een van zijn stermodellen: het Pulsion Carbon padel racket. Het behoort tot de meest geavanceerde Vairo-serie en valt op door zijn geweldige controle dankzij de ronde vorm en de goede balans in de grip.

Het zal je dus helpen om geen gemakkelijke ballen te missen, omdat het een grote sweet spot heeft. Wat betreft de gebruikte materialen, het is 100% koolstof met zacht eva-rubber om de baloutput te verbeteren en goede sensaties te bieden. Bovendien geniet je met het anti-vibratiesysteem van een veiliger spel.

Vairo Pulsion Carbon zwart, kenmerken

  • Fantastische gameplay van de Vairo Pulsion Carbon 2020.
  • Ronde mal en lage balans om je schoten beter te beheersen.
  • Stevige en stijve structuur dankzij de 100% carbon constructie.
  • Het zal al je fouten vergeven vanwege zijn brede sweet spot.
  • Het bevat een EVA-zachte rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
  • Voorkomt dat trillingen door de arm gaan dankzij anti-vibratietechnologie.
  • De hele omtrek en het hartgebied zijn versterkt.
  • Catalogus van de padel rackets van de Vairo 2020 advanced serie.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde of professionele atleten die een technisch racket nodig hebben, dat wil zeggen in een rond formaat en met balans om meer precisie te hebben bij het plaatsen van de bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Simpelweg vanwege het ontwerp, omdat de combinatie van zwarte tinten, zichtbaar koolstof en fluorgele details hem spectaculair maken. U zult genieten van de beste prestaties, zowel op als naast de baan.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten