Star Vie padeltas Elite 2024
  • Star Vie padeltas Elite 2024
  • Star Vie padeltas Elite 2024

Star Vie padeltas Elite 2024

€ 75,00
Star Vie
Star Vie Elite zwart | Ontdek de Padeltas Star Vie Elite 2024 in het zwart. Innovatief en functioneel ontwerp met ruime opslag en thermische bescherming. Ideaal voor padelspelers!

Star Vie racketbag Elite 2024

Wij presenteren de innovatieve Padeltas Star Vie Elite 2024, een essentiële tas voor padelspelers die functionaliteit en stijl zoeken. Ontworpen in een elegante zwarte kleur, valt deze padeltas op door zijn grote capaciteit en veelzijdigheid, perfect om al je sportuitrusting en kleding mee te nemen om te verschonen na het trainen.

De Padeltas Star Vie Elite 2024 kenmerkt zich door zijn praktische en moderne ontwerp. Uitgerust met Termotech compartimenten om je rackets te beschermen tegen kou en hitte, en een geventileerd compartiment voor schoenen, garandeert deze padeltas de beste ervaring bij elke wedstrijd of training.

Kenmerken Padeltas Star Vie Elite 2024 Zwart

  • Ideale afmetingen van 52 cm x 25 cm x 28 cm, bieden voldoende ruimte voor al je accessoires.
  • Gemaakt van PU-leer, voor duurzaamheid en stevigheid op de lange termijn.
  • Innovatieve Termotech compartimenten aan de zijkanten, ideaal voor racketbescherming.
  • Bijzonder compartiment met ventilatie voor schoenen, houdt je schoenen fris en droog.
  • Lendenversterking voor comfortabel en veilig dragen van de padeltas.
  • Behoort tot de collectie padeltassen Star Vie 2024.

Voor wie is het?

De Padeltas Star Vie Elite 2024 is ontworpen voor veeleisende padelspelers die zowel functionaliteit als design waarderen. Het is perfect voor professionals en liefhebbers die meerdere rackets en accessoires met stijl en comfort moeten meenemen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Padeltas Star Vie Elite 2024 vanwege zijn opslagcapaciteit, duurzaamheid en stijlvolle ontwerp. Het racketbeschermingssysteem en het comfortabele draagcomfort maken het onmisbaar voor je meest veeleisende wedstrijden.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie, een toonaangevend merk in de wereld van padel, heeft zich gevestigd als een referentiepunt voor kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft het zich onderscheiden door producten te ontwikkelen die de prestaties van spelers verbeteren, met een combinatie van ontwerp en geavanceerde technologie.

Met een geschiedenis die wordt gekenmerkt door passie voor padel, blijft Star Vie de favoriete keuze van professionele spelers en enthousiastelingen. Producten zoals de Elite 2024 Padeltas weerspiegelen hun toewijding aan excellentie en kennis van de sport.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten