Star Vie padeltas wit 2024
  • Star Vie padeltas wit 2024
  • Star Vie padeltas wit 2024

Star Vie padeltas wit 2024

€ 75,00
Star Vie
Star Vie wit paars | Ontdek de padeltas Star Vie Wit en Paars, met een innovatief ontwerp en optimale capaciteit om al je padeluitrusting naar de baan te vervoeren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Star Vie racketbag wit 2024

Ontdek de elegantie en functionaliteit van de Padeltas Star Vie Wit 2024, een essentieel item voor padelenthousiastelingen. Deze padeltas, in een verfijnde witte kleur, combineert innovatief ontwerp met praktische capaciteit die aan al je behoeften op de baan voldoet.

De Padeltas Star Vie Wit 2024 onderscheidt zich door zijn geavanceerde ontwerp, met TermoTech compartimenten voor optimale bescherming van je rackets. De structuur is ontworpen voor comfort en maakt het mogelijk om je uitrusting, sportkleding en accessoires georganiseerd en veilig te dragen.

Kenmerken Padeltas Star Vie Wit 2024

  • Een van de grootste, met een geschatte afmeting van 52 cm x 25 cm x 28 centimeter.
  • Gemaakt van PU-leer voor duurzaamheid en een vleugje elegantie in het ontwerp.
  • Biedt racketbescherming tegen temperatuurwisselingen met de Termotech-functie.
  • Centrale zak en speciaal schoenenvak met ventilatie, met aandacht voor de zorg voor je uitrusting.
  • Ingebouwde lumbale versterking voor meer comfort tijdens het dragen.
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 padeltassen collectie.

Voor wie is het?

De witte Star Vie tas is ideaal voor padelspeelsters die op zoek zijn naar een hoogwaardig product met een mooie uitstraling. Ontworpen voor zowel professionals als amateurs, biedt het een stijlvolle en praktische oplossing om je uitrusting te vervoeren.

Waarom ga je ervan houden?

Het innovatieve ontwerp en de functionaliteit van de witte Star Vie padeltas zullen je bekoren. De opslagcapaciteit, samen met de onberispelijke afwerking in wit en paarse details, maken het de perfecte keuze voor veeleisende vrouwen.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie, bekend om zijn innovatie en kwaliteit in de wereld van padel, heeft voorop gelopen in het creëren van uitrusting die de spelervaring verbetert. Hun toewijding om geavanceerde technologie te combineren met exclusieve ontwerpen komt tot uiting in elk product, inclusief de Witte 2024 Padeltas.

Met een rijke geschiedenis van passie voor padel heeft Star Vie zich gevestigd als een vertrouwd merk onder professionele spelers en liefhebbers. Hun producten, zoals de Witte 2024 Padeltas, getuigen van hun toewijding aan uitmuntendheid en diepgaande kennis van de sport.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2024
Onze beste producten