Padelbeschermers Star Vie PVC oranje
  • Padelbeschermers Star Vie PVC oranje

Padelbeschermers Star Vie PVC oranje

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Star Vie
Beschermer voor Star Vie PVC schep oranje | Speel veilig padel met de nieuwe Star Vie PVC-beschermer die is ontworpen om op het frame van je racket te worden geplaatst en mogelijke breuk door stoten tegen het glas te voorkomen
Schrijf een beoordeling

Padelbeschermer Star Vie PVC oranje

Bescherm je racket tijdens het spelen tegen eventuele klappen tegen het glas met de nieuwe beschermers van het merk Star Vie waarbij je kunt kiezen uit meerdere modellen. Ontdek de nieuwe beschermer die is ontworpen op een zwarte achtergrond met de letters van het merk in wit en details in oranje.

Er zijn hoogwaardige kleefstoffen gebruikt voor de vervaardiging ervan, zodat het na verloop van tijd niet loslaat of weerstand verliest bij gebruik. Aan de andere kant is de plaatsing heel eenvoudig, omdat je gewoon het papier van de achterkant hoeft te verwijderen en het voorzichtig in het frame van je racket moet plaatsen.

Padelbeschermer Star Vie in oranje, kenmerken

  • De Star Vie-beschermer is ontworpen met ruwheid.
  • Goede hechting zodat het na verloop van tijd zijn weerstand niet verliest.
  • Beschermt het frame van je racket voor langere tijd.
  • Eenvoudig te installeren, het duurt niet lang.
  • Zwart design met oranje details.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Star Fri 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel een perfecte aanvulling voor mensen die ervoor zorgen dat hun padel racket wordt beschermd, want als het eenmaal is geïnstalleerd, zal het ons helpen om de breuk te verminderen die kan ontstaan in de padel racket als gevolg van slagen tegen de muur of de grond.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je het op elk van je mesjes kunt plaatsen. Het is ook ontworpen in het zwart met de witte letters van het bedrijf en oranje details, een perfecte combinatie die bij je racket past.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten