Padeltas Star Vie Triton 2.0 2023
  • Padeltas Star Vie Triton 2.0 2023
  • Padeltas Star Vie Triton 2.0 2023
  • Padeltas Star Vie Triton 2.0 2023

Padeltas Star Vie Triton 2.0 2023

PVP: € 78,90
€ 44,96
-44% Star Vie
Padeltas Star Vie Triton 2.0 2023 | Neem al je materiaal mee naar de wedstrijden met de nieuwe Triton-pallettas van de firma Star Vie, een model dat is ontworpen met een thermozak om het racket in op te bergen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padeltas Star Vie Triton 2.0 in de kleur zwart geel

Laat niets thuis met de nieuwe collectie rugzakken van het merk Star Vie die je vanaf nu kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Ontdek de nieuwe Triton padel racketas die is ontworpen in zwart met gele details, ongetwijfeld de meest opvallende om te slagen op de baan!

In het ontwerp vinden we een zak die is aangegeven om het racket op te bergen met Thermo Tech-technologie die het helpt beschermen tegen temperatuurveranderingen. Het heeft ook nog een apart compartiment met ventilatie zodat je je schoenen of kleding kunt opbergen.

Padeltas Star Vie Triton in geel, kenmerken

  • De Star Vie Triton heeft afmetingen van ongeveer 55 cm x 34 cm x 33 cm.
  • Verstevigd ruggedeelte om comfortabel te vervoeren.
  • Groot Headvak waar je al je materiaal in kwijt kunt.
  • Zak met thermische bescherming om voor het racket te zorgen tijdens het transporteren.
  • In de zak met ventilatie berg je de schoenen op.
  • Nieuwe collectie grote Starvie 2023 Padeltass.

Voor wie is het? Het zal ongetwijfeld een van je favorieten worden dankzij het grote formaat, ideaal om al je materiaal op te bergen in verschillende compartimenten waarmee je het bovenwerk kunt scheiden van schoenen en kleding. Het is ook zeer comfortabel om naar lucifers te vervoeren, je zult het geweldig vinden!

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen waarderen vanwege de ruimte, maar ook vanwege het zwarte ontwerp met gele details, een zeer opvallende combinatie. Het is ook van geweldige kwaliteit en weerstand, zodat je er lang mee kunt spelen zonder zijn oorspronkelijke staat te verliezen.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, padeltassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals onder andere Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto of Jesús Moya.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten