StarVie Padel Master Ball doos 24 x 3 st
  • StarVie Padel Master Ball doos 24 x 3 st

StarVie Padel Master Ball doos 24 x 3 st

PVP: € 150,00
€ 109,95
-27% Star Vie
Ballenbak StarVie Padel Master Ball 24 x 3 | Dynamisch spel met deze Star Vie padelballen, een doos met 24 x 3 blikken van de officiële bal van de National Padel Series om op het beste niveau te strijden

Ballen StarVie Padel Master Ball 24 blikken x 3 stuks

Als je van een geweldige game wilt genieten, koop dan nu de nieuwe StarVie Padel Master Ball-box. Het is de officiële bal van de National Padel Series, dus hij is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo onderscheiden ze zich door hun uitstekende duurzaamheid en precisie, waardoor ze kunnen genieten van een dynamischer spel.

De nieuwe Star Vie bal is ontworpen in geel met een contrasterend logo, waardoor hij goed zichtbaar is op zowel binnen- als buitenbanen. Ze bieden ook een grotere rebound en passen zich snel aan alle soorten oppervlakken of padelbanen aan.

Doos met 24 StarVie Padel Master Ball boten, kenmerken

  • Met de StarVie Padel Master Ball box krijg je in totaal 72 padelballen.
  • Je zult meer bounce en snelheid in je spel hebben.
  • Kwaliteitsmaterialen die een optimale duurzaamheid garanderen.
  • Officiële bal van de National Padel Series.
  • In gele kleur en goed onder druk staande fles.
  • Nieuw model Starvie Padel padelballen.

Voor wie is het? Voor hoge concurrentie en ook voor training, omdat ze de beste prestaties bieden in elke situatie, en hun eigenschappen langer behouden, zodat je ze niet halverwege de wedstrijd hoeft te veranderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze veel goedkoper zijn dan wanneer je ze los koopt, bespaar je dus geld. Bovendien verzekeren we u, dankzij hun fantastische duurzaamheid, dat ze veel langer in goede staat meegaan, zodat u ze niet zo vaak hoeft te vervangen.

Lees meer over het merk STARVIE

Ervaar de beste sensaties met Starvie Padel, een bedrijf met een geweldige reputatie die erin is geslaagd voet aan de grond te krijgen in deze zeer competitieve markt. Elk seizoen werken ze om de nieuwste technologische innovaties toe te passen op hun padelpadel rackets, met spectaculaire resultaten.

Daarnaast breidt het zijn catalogus uit met sportkleding, paletteren en accessoires. Schakel over naar starvie, professionele spelers van de World Padel Tour hebben dat al gedaan, meer dan genoeg bewijs van hun hele carrière.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten