Padel Tassen  Star Vie Metheora Warrior Legendary
  • Padel Tassen  Star Vie Metheora Warrior Legendary
  • Padel Tassen  Star Vie Metheora Warrior Legendary

Padel Tassen Star Vie Metheora Warrior Legendary

PVP: € 85,00
€ 39,96
-53% Star Vie
Padel Tassen grande Star Vie Metheora Warrior Legendary | Ga naar de competitie terwijl je de Metheora Warrior Legendary draagt, een grote rugzak waarin je je racket comfortabel kunt opbergen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel Tassen Star Vie Metheora Warrior Legendary Blue

Vernieuw je padeltas dankzij de nieuwe collectie rugzakken van Star Vie 2022. Koop nu de nieuwe Metheora Warrior Legendary padel racketas, waarin je meerdere padel rackets beschermd kunt opbergen dankzij het vak aan de zijkant, gevoerd met materiaal thermisch om plotselinge temperatuurveranderingen te voorkomen.

Aan de andere kant is er aan de buitenkant een stevige behuizing toegevoegd, die hem een grotere weerstand tegen schokken zal geven om al het interieurmateriaal te beschermen. Het bevat ook een geventileerd compartiment voor schoenen en kleine vakken die perfect zijn om uw sleutels of mobiel niet te verliezen.

Zwart-blauwe Mettheora Warrior-tas, kenmerken

  • De Star Vie Metheora Warrior Legendary is ontworpen met een speciaal schoenenvak.
  • Zijvak waar je een paar rackets met thermobescherming kunt opbergen.
  • Vak aan de bovenkant om al je materialen in op te bergen.
  • Je kunt hem als rugzak of als tas vervoeren dankzij de verschillende handvatten.
  • Vier gewatteerde beschermingen aan de achterkant om het te beschermen tegen het gewicht.
  • Nieuwe collectie grote Starvie 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Het is een goede optie voor spelers die zich omkleden na training en wedstrijden, dus ze moeten hygiëneproducten bij zich hebben, evenals kleding om aan te trekken en een grote padelrugzak nodig hebben, zodat ze niets thuis laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat het een van de grootste tassen in de hele catalogus is, heeft het ook een heel cool ontwerp. Het combineert de zwarte kleur met blauwe details, net als de nieuwe Metheora, zodat je goed uitgerust kunt zijn met al het Star Vie-materiaal.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers van de World Padel Tour zoals Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto of Jesús Moya onder anderen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten