Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Star Vie Negra Star Red 2021
  • Muñequera Star Vie Negra Star Red 2021
  • Muñequera Star Vie Negra Star Red 2021

Star Fri Zwart Polsbandje Star Red 2021

€ 7,95
Star Vie
Padelpolsband Star Vie Black Star Red 2021 | Koop deze fantastische lange polsband van Star Vie, ze bieden de beste ondersteuning en totale vochtopname zodat niets je stoort

Lange polsband Star Vie Zwart en Rood

Ontdek het ruime assortiment accessoires dat Star Vie 2021 dit seizoen tot je beschikking stelt. Koop de Star Red zwarte padelpolsband, een accessoire dat afzonderlijk te koop is en voorkomt dat het racket uit de handen glijdt en te allen tijde een sterke grip behoudt.

Dankzij de langere maat heeft het een groot absorberend vermogen en ook door de combinatie van gebreide en elastische stoffen geniet je van een losse pasvorm. Tot slot verzekeren we je dat je het voor meer games kunt gebruiken, omdat het zijn voordelen behoudt.

Star Vie zwarte polsband met rood logo, kenmerken

  • De Star Vie Negra Star Red 2021 wordt los per stuk verkocht.
  • Groot formaat circa 10 x 8 cm.
  • Grote absorptie door de combinatie van stoffen.
  • Combineer de zwarte met de rode ster.
  • Het beperkt de beweging van het gewricht.
  • Star Fri 2021 accessoirecollectie.

Voor wie is het? We raden deze lange polsbandjes aan aan iedereen die hard traint om elk punt tot het einde te vechten, daarom heb je een accessoire nodig om je zweet te drogen en altijd een goede grip te hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Want met zijn zwarte design met rood logo kun je hem makkelijk combineren met elke kit. Het is echter ook verkrijgbaar in andere kleuren, kies degene die je het leukst vindt!

Lees meer over het merk STAR VIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten