Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Gorra Star Vie Tecnica blanca 2021
  • Gorra Star Vie Tecnica blanca 2021
  • Gorra Star Vie Tecnica blanca 2021

Cap Star Vie Wit Techniek 2021

PVP: € 19,95
€ 14,95
-26% Star Vie
Starvie Tecnica witte padelpet 2021 | Voorkom zweet op je gezicht met deze Star Vie technische pet in het wit, hij biedt naast een duidelijk gezichtsveld geweldige ventilatie

Witte Star Vie technische pet

Maak je klaar met het brede assortiment accessoires dat we beschikbaar hebben in onze online winkel, de beste merken tot je beschikking! Maak je look af met de witte en technische padelpet uit de Star Fri 2021-catalogus, een ideaal accessoire om te dragen op de heetste dagen.

De belangrijkste functie is om de zonnestralen uit je gezichtsveld te houden, zodat je elke rivaliserende bal kunt terugsturen. Het heeft een ontwerp met microperforaties waardoor het zeer ademend en licht is. Het heeft ook een verstelbare riem en blijft na verloop van tijd in goede staat.

Star Vie witte technische pet, kenmerken

  • De witte Star Vie Tecnica 2021 is voorzien van microperforaties voor een betere ventilatie.
  • Er is gebruik gemaakt van stevige en hoogwaardige materialen.
  • Verstelbare riem voor een goede pasvorm.
  • Binnenvoering voor meer absorptie.
  • Wit design met zwarte klep en rode details.
  • Nieuwe accessoires om padel Star vr 2021 te spelen.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan de gewone speler die op zoek is naar een accessoire dat zijn ogen beschermt tegen reflecties en een mogelijke zonnesteek en zonnesteek op warme dagen vermijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een product is dat door veel professionele spelers wordt gebruikt, omdat het de beste prestaties en het beste ontwerp op het veld biedt. Als je het witte ontwerp niet mooi vindt, kun je het ook in het zwart krijgen.Kies degene die je het leukst vindt!

Lees meer over het merk STAR VIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten