Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Star Vie Triton Verde 2021
  • Paletero Star Vie Triton Verde 2021
  • Paletero Star Vie Triton Verde 2021
  • Paletero Star Vie Triton Verde 2021

Padel Tassen Star Vie Triton Verde 2021

PVP: € 69,90
€ 62,95
-10% Star Vie
Padel Tassen Star Vie Triton Groen model 2021 | Een van de nieuwe padeltassen van Starvie, ontworpen in een verticaal formaat, met een grote capaciteit en met halfharde zijkanten voor de beste prestaties

Grote aquamarijn en zwarte Star Vie Triton-tas

Laat niets meer thuis met de nieuwste collectie padeltassen van Star Vie 2021. Haal een van de nieuwigheden in huis: de Triton padeltas in het groen. Het is een grote paletteero, met een afmeting van ongeveer 60 x 33 x 34 centimeter en halfharde zijkanten voor meer robuustheid.

Het verdeelt zijn ruimte in 2 zijden voor padel rackets, een met thermotechnologie. Het heeft ook een Headvak en een geventileerde zak voor vuile schoenen. Tot slot heeft het een opvulsysteem op de rug om ongemak in de onderrug te voorkomen.

Triton grote tas in groen, kenmerken

  • Verticaal design en halfhard materiaal van de Star Vie Triton in groen 2021.
  • Twee zijden om meerdere padelrackets op te bergen, waarvan één met thermische functie.
  • Verstelbare handgrepen en gewatteerde beschermingen voor meer comfort.
  • In een apart vak kun je je schoenen en vuile kleding ventileren.
  • Kleinere vakken aan de binnen- en buitenkant zodat je je sleutels niet kwijtraakt.
  • Verkrijgbaar in de padeltascatalogus van Starvie 2021.

Voor wie is het? Voor elke atleet die gewoonlijk kleding draagt om te douchen na het spelen, aangezien deze padeltas van Starvie groot is, met compartimenten die zijn aangepast aan elk type materiaal om niets achter te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen vanwege de kenmerken, maar ook vanwege de fantastische aquamarijnafwerking en zwarte details waarin ook het logo op de voorkant is verwerkt. Het is hetzelfde ontwerp als de nieuwe Star Fri Triton 2021 die past.

Lees meer over het merk STAR VIE

Maak kennis met al het nieuws dat StarVie Padel dit seizoen voorstelt. Het heeft zich ingespannen om nieuwe technologieën te implementeren in elk van zijn rackets, kits, padel rackets en accessoires, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor het publiek.

In de afgelopen jaren is het het officiële merk van de World Padel Tour geworden en professionele spelers van het niveau van Franco Stupa, Mati Díaz of Carolina Navarro zijn enkele van degenen die trots hun producten op de baan laten zien.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten