Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021
  • Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021
  • Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021
  • Paletero Star Vie Raptor Pro Rojo 2021

Star Vie Raptor Pro Red 2021 padeltas

PVP: € 79,95
€ 51,95
-36% Star Vie
Star Vie Raptor Pro Red padeltas model 2021 | De nieuwe Franco Stupaczuk Padel Tassen keert terug, ontworpen in een verticaal formaat en met de beste Star Vie-materialen voor uitzonderlijke prestaties

Bolsa Star Vie Raptor Pro door Frank Stupa

Rust jezelf uit met de producten van de beste spelers van de World Padel Tour in onze online winkel. Koop de Raptor Pro padeltas in het rood, een van de nieuwe padeltassen van Star Vie 2020. Hij is vervaardigd met de beste materialen en het beste ontwerp voor zijn sterspeler: Frank Stupa.

Het bevat ook een opvulsysteem om ongemak in de rug en schouders te voorkomen. Het valt op door zijn verticale ontwerp en verdeelt zijn ruimte in 2 zijden voor padel rackets met thermotechnologie, een Headvak en een aparte tas om vuile schoenen te ventileren.

Raptor tas van Franco Stupaczuk, kenmerken

  • De Star Vie Raptor Pro 2021 is ontworpen in een verticaal formaat.
  • Geschatte grootte van 60 x 33 x 34 cm om ruimteproblemen op te lossen.
  • Capaciteit voor meerdere rackets met 2 zijden bekleed met thermisch materiaal.
  • Gewatteerde gebieden en kleine vakken voor accessoires.
  • In een apart vak kun je je schoenen en vuile kleding ventileren.
  • Verkrijgbaar in de Starvie 2021 grote padeltascatalogus.

Voor wie is het? Voor elke atleet die regelmatig padel speelt en die een grote, comfortabele padeltas nodig heeft met voldoende compartimenten om al het materiaal georganiseerd en beschermd tegen stoten te kunnen dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met polyester yacard, een van de meest resistente materialen om een grotere duurzaamheid te bereiken. Het is ook de Padel Tassen van Frank Stupa met een ontwerp gebaseerd op de nieuwe Star Vie Raptor 2021 met de handtekening en het logo van de speler.

Lees meer over het merk STAR VIE

Maak kennis met al het nieuws dat StarVie Padel dit seizoen voorstelt. Het heeft zich ingespannen om nieuwe technologieën te implementeren in elk van zijn rackets, kits, padel rackets en accessoires, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor het publiek.

In de afgelopen jaren is het het officiële merk van de World Padel Tour geworden en professionele spelers van het niveau van Franco Stupa, Mati Díaz, Carolina Navarro of de zussen Alayeto zijn enkele van degenen die trots hun producten op de baan laten zien.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten