Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Siux SX6 Vrouw
  • Siux SX6 Vrouw
  • Siux SX6 Vrouw

Siux SX6 Vrouw

PVP: € 139,00
€ 138,95
-1% Siux
Siux SX6 Woman racket voor meisjes | Fantastisch balgevoel met het controleracket Siux SX6 Woman, een model dat is ontworpen voor meisjes die graag de bal plaatsen en elke bal die geraakt wordt opmerken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Siux SX6 Dames

Geniet volop van de nieuwe collectie Siux Padel 2022-producten, met modellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Koop het SX6 Woman padelracket in roze en paars, ideaal voor meisjes die controle zoeken, omdat het opvalt door zijn brede sweetspot, omdat het erg licht en zacht aanvoelt.

Hiervoor is het vervaardigd met glasvezel, een elastisch materiaal dat de speelbaarheid verbetert. Voor de kern is zacht rubber gebruikt, dus het absorbeert trillingen zeer goed en geeft een zeer goede output op langzamere ballen. Om te eindigen is de structuur versterkt, waardoor een grotere stijfheid wordt bereikt bij het slaan.

Siux SX6 Woman roze en paars, kenmerken

  • De Siux SX6 Woman genereert een snelle aanpassing van de speler.
  • Rond formaat met balans dicht bij de hand voor onverslaanbare controle.
  • Bij de constructie is glasvezel gebruikt.
  • Versterkte structuur om meer weerstand tegen slagen te bereiken.
  • Licht damesracket, ongeveer tussen de 355 - 370 gram.
  • Goede balafgifte dankzij de zachte kern van eva-rubber.
  • Het behoort tot de catalogus met rackets voor beginners Siux Padel 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor meisjes die regelmatig spelen, met een gemiddeld spelniveau en die op zoek zijn naar een padel racket met lichte controle, aangezien de SX6 voor meisjes een breed slagoppervlak biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast de fantastische functies, zult u genieten van het vernieuwde imago. Het heeft een geweldige afwerking met zijn esthetiek in roze en paars, een van de coolste padel rackets voor meisjes die je op de markt kunt vinden!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten