Siux Pegasus Revolution Cube
  • Siux Pegasus Revolution Cube
  • Siux Pegasus Revolution Cube

Siux Pegasus Revolution Cube

PVP: € 400,00
€ 198,95
-51% Siux
iux Pegasus Revolution Cube | Krijg extra kracht met het Siux Pegasus Revolution Cube padel racket, het biedt meer stijfheid dankzij de constructie van kubuskoolstof en hard rubber
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Pegasus Revolution Cube 2023 padel racket

Behaal de beste prestaties zowel op het net als op de baan met het nieuwe Pegasus Revolution Cube padel racket, een model dat je terugvindt in de Siux padelproductencollectie 2023. Het is dus ontworpen in de vorm van een Druppel en gefocust evenwicht , waardoor de beste balans tussen kracht en controle wordt bereikt.

Het onderscheidt zich van de rest van Pegasus door zijn koolstofkubusconstructie, een materiaalsoort die de weerstand, duurzaamheid en prestaties verbetert. Voor de kern heeft het zacht eva-rubber, dus het absorbeert trillingen goed en genereert een zeer comfortabele aanraking. Ten slotte heeft het een zanderige afwerking op de vlakken, zodat we een betere spin op de bal kunnen afdrukken.

Sioux Pegasus Revolution Cube, kenmerken

  • De Siux Pegasus Revolution Cube heeft eva soft ehr rubber voor de kern.
  • Het is zeer goed uitgebalanceerd in kracht en controle dankzij zijn oversized vorm en medium balans.
  • Oppervlak versterkt met Cube Carbon om geweldige prestaties op het circuit te bereiken.
  • Glanzend logo maar de afwerking van de rest van het racket is mat en zanderig.
  • Hoogwaardig racket geschikt voor gevorderde spelers.
  • Het bevat een laag koolstof en twee glasvezeldekens om te versterken.
  • Stuk in het hart dat zorgt voor meer stabiliteit en een betere verdeling van de gewichten.
  • Een van de Siux 2023 advanced level padel rackets.

Voor wie is het? Perfect voor jongens die al een hoog niveau hebben en een veelzijdige speelstijl hebben, aangezien de nieuwe Pegasus Revolution een uitgebalanceerd racket is dat zowel in aanval als verdediging zeer goed reageert.

Waarom zal je het leuk vinden? Door de samenstelling van carbon en eva-rubber biedt het een comfortabele touch zonder een greintje kracht te verliezen, waarmee we met minder inspanning meer snelheid op de bal kunnen drukken. Daarnaast is hij visueel erg gaaf, met een spectaculaire combinatie van zichtbaar carbon, rood en zilver!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten